Esra Erol Çocukları Hakkında Öyle Bir Açıklama Yaptı ki Duyan Kulaklarına İnanamadı!

Esra Erol Çocukları Hakkında Öyle Bir Açıklama Yaptı ki Duyan Kulaklarına İnanamadı!

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Esra Erol'da şok edici sözler ekrana geldi. Canlı yayında söylenen sözler seyirciler ve Esra Erol'u çileden çıkardı. Bunun üzerine bağırarak açıklama yapan Esra Erol, duydukları karşısında kulaklarına İnanamadı. İşte haberin tüm detayları...

Esra Erol'un sunuculuğunu yaptığı programa katılan Hatice Hanım oğlunun onay vermediği bir evlilik yaptığını dile getirdi. Bundan dolayı sürekli huzursuzluk yaratacağını söyleyen Hatice Hanım'a Esra Erol tepki gösterdi. Oğlunun peşini bırakmayacağını söyleyen Hatice Hanım "ben ne diyorsam o olacak" yorumunu yapınca stüdyoda yer yerinden oynadı.

Esra Erol kulaklarına İnanamadı

Hatice Hanım'ın sözlerine karşı Esra Erol bu konuda sert bir şekilde açıklama yaparak uyarılarda bulundu. Oğlunun artık bir birey olduğunu söyleyen Esra Erol, herkesin kendi kararlarını kendi hür iradesi ile vermesi gerektiğini belirtti. Hatice Hanım ise oğlunun peşini bırakmayacağını dile getirerek onları huzur vermeyeceğini söyledi.

Esra Erol'dan şoke edici açıklamalar!

Kendisinin iki tane evladı olduğunu söyleyen Esra Erol, sorumluluklarını anne olarak yerine getirdiğini, evlatlarını iyi yetiştirdiğini belirtti. Fakat çocuklarının aldığı kararlara saygı duyan bir anne olduğunu söyleyen Esra Erol, topluma iyi bir insan olmaları için de elinden geleni yaptığını açıkladı. Bu konuda sorumlu olduğunu belirterek "onlar artık benim değiller, onların kendi hayatları var" dedi. Çoğu izleyici ise Esra Erol'un bu açıklamalarına tepki göstererek cevap verdi.

Esra Erol'un açıklamaları gündeme bomba gibi düşerken yetenekli sunucunun ilk kez bu kadar sinirlendiği de gözlerden kaçmadı. Çocuklarına olan sevgisi ile sürekli gündeme gelen Esra Erol'un çocuklarını reddetmek gibi bir durumun söz konusu olmadığı biliniyor.