Esra Erol Çileden Çıktı! 7 Yaşındaki Çocuğa Yapılan İstismarın Hesabını Soruyor!

Esra Erol Çileden Çıktı! 7 Yaşındaki Çocuğa Yapılan İstismarın Hesabını Soruyor!

Esra Erol programında bu hafta yayınlanan yeni vaka olayında iğrenç olaylar yer almakta. Gelen telefonlardan Has Hatun denilen kişinin gerçek yüzü ortaya çıktı. 7 yaşındaki çocuk istismara uğranıldığı iddia ediliyor. Has Hatun kimdir?

Esra Erol olaylara dayanamayıp serp tepki verdi! Hülya ve Has Hatun adında ki iki kız kardeş Esra Erol`a başvurmuş ve stüdyoya gelmişler. Hülya, Mehmet adında olan eşiyle kaynanası yüzünden ayrı yaşadıklarını dile getirdi. Esra Erol programına sonradan katılan Mustafa Bey karısı ve annesi arasında kalmış olduğunu belirtti ve eşinden ayrılmak istemediğini söyledi. Yaşanılan bu olaylarda ise Has Hatun ve Hülya`nın üzerine  skandal iddialar söylendi. Bu iddiaların peşini bırakmayan Esra Erol gerçekleri ortaya çıkarmış oldu. O gerçekler sizce neler?

Ceza Evinde Yatmış!

Esra Erol programına ismini gizleyen bir seyirci Has Hatun`a bir açıklama yapmak için telefon aracılığıyla canlı yayında konuştu. İsmini gizleyen seyircinin iddiaları herkesi şok etti. İsmini vermek istemeyen seyircinin iddiasında; iddiasında “Onların yemediği halt yok. Has Hatun cezaevinde yattı. Bunun nedenini canlı yayında açıklasın!”  sözlerini söyledi. Söylediği iddiaları yalanlamayan Has Hatun, 2019 yılında cezaevine girmiş olduğunu kabul etti ama sebibini açıklamadı.

Çocuklarını Koruyamamış!

Esra Erol programına bu konu hakkında telefon aracılığı ile bağlanan isimler bir hayli arttı ve iki kadın hakkında ise iddialar giderek çoğalmaya başladı. Evine girenlerin belli olmayıp iki çocuk annesi olan Has Hatun çocuklarını koruyamamış olduğu iddiası söylendi. Eve girenlerin ise aynı anda çocuklarına istismarda bulunmuş olması iddiası da söylendi.

Yalan Yuvası Olmuş!

Canlı yayında bağlanan bir kişinin söylemiş olduğu sözler olayları açığa çıkarmasına sebep olmuş oldu. İddiaları şu sözde oldu; “Orada birçok yalan dönüyor. Yaşadığımız yer küçük bir yer, burada her şey duyulur. Her şeyden önce anne olarak bazı olaylara buradan tepki gösteriyoruz. Bunlardan biri ne yazık ki çocuk istismarı. Burada arkadaşlarımızla birlikte resmi mercilere kadar gittik, tepki gösterdik.

Küçük Çocuğa İstismar!

Has Hatun'un 7 yaşındaki çocuğunun istismara uğradığını ilk öğretmeni tespit etti. Sosyal hizmetler gelerek çocukla psikolog eşliğinde konuştu ve çocuğu sosyal hizmetler aldı. Has Hatun daha sonra babasının yanına taşındı. Babası da çocukları asla Has Hatun'a göstermeyeceğini belirterek sosyal hizmetlerden aldı. Herkes bundan haberdar, karakol, sosyal hizmetler her yeri araştırabilirsiniz, belgelere ulaşabilirsiniz.”

Esra Erol: "Kan Beynime Sıçradı!"

Esra Erol bunların üzerine tepkisi şu oldu; “Az önce Hülya çok önemli bir şey söyledi, 'Evet eve giren çıkan vardı ama çocuklar başka bir odada televizyon izliyordu' dedi. Gelen giden oluyor eve, o yabancı, tanımadığınız insanlar sizin çocuklarınıza zarar verebilir. Kan beynime sıçrıyor benim!” sözlerini söyledi.