Esra Erol Canlı Yayında Yüzünü Kapadı! Esra Erol'da Gergin Dakikalar..

Esra Erol Canlı Yayında Yüzünü Kapadı! Esra Erol'da Gergin Dakikalar..

Esra Erol'da programı yine herkesi ters köşe yaptı. Ali Osman isimli gencin anlattıkları sonrasında yaşananlara kimse inanmak istemedi. Şiddet gören genç, aynı zamanda annesi ile babasının farklı insanlarla yaşaması nedeniyle yalnız kaldığını da belirtti. Engelli ikiz kardeşine baktığı ve zor durumda olduğu bilgisi iletildi.

Esra Erol'da şaşırtıcı anlar yaşandı. Program sunucusu bile ne diyeceğini bilemedi. Esra Erol'a katılan 22 yaşındaki Ali Osman, kendini ifade ederken başından geçenleri anlattı. Ailesinin farklı kişilerle birlikte olduklarını ve kardeşleriyle yalnız bıraktıklarını ifade etti. Şiddet gördüğünü de belirterek çeşitli sıkıntılardan bahsetti. İzleyiciler de ne diyeceğini bilemedi. Peki şimdi nasıl bir çözüm ortay atılacak?

Annesi Başkasıyla Kaçtı!

Annesinin konuştuğu bir adamla kaçmasının üzerine babasının kendisine kızdığını ve şiddet gösterdiğini belirtti. Ali Osman'ın şiddet görmesi büyük şaşkınlıkla karşılandı. Üstelik babasının da farklı biriyle birlikte yaşaması çocuklarını iyice yalnız bırakmasına neden oldu. Bir tane engelli ikiz kardeşi ve toplamda 3 kardeş olan aile, Esra Erol'dan konuyla ilgili destek istedi. Aynur Hanım ve Harun Bey'in birbirinden boşanarak devletten para aldıklarını da belirtti. Ancak sonrasında ikili arasındaki ilişki bozulmaya başladı.

Esra Erol Kulaklarına İnanamadı

Hem şiddet gören hem de ailesinin yalnız bıraktığı Ali Osman, son çare olarak programa geldi ve yardıma ihtiyacı olduğunu söyledi. Henüz 22 yaşında olmasına rağmen yaşadığı zorluklar gözler önüne serildi. Peki genç ismin bu soruna nasıl çözüm bulacağı ve rahatlayacağı merak ediliyor. Esra Erol'un elinden geleni yapacağı belirtildi.