Yalı Çapkını Dizisinin Başarısı Bir Çok Kişiye Battı! Bu Durumdan Rahatsız Olanlar Var!

Yalı Çapkını Dizisinin Başarısı Bir Çok Kişiye Battı! Bu Durumdan Rahatsız Olanlar Var!

Yalı Çapkını Dizisinin Başarısı Bir Çok Kişiye Battı! Bu Durumdan Rahatsız Olanlar Var!

Star TV'de cuma akşamı ekrana gelecek olan Yalıçapkını dizisi hakkında hem medyada hem de sosyal medya arenasında inanılmaz iddialar paylaşılıyor. Seyirci dizinin hikayesinden rahatsız. Özellikle Buçe Buse Kahraman'ın canlandırdığı Pelin karakteri ile izleyenler bir hayli tedirginlik paylaştı.

Bazı izleyiciler dizide kendilerini rahatsız eden unsurları çok iyi bir şekilde sosyal medyada paylaşarak aslında senariste nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda mesaj vermeye çalıştılar. Ancak son zamanlarda dizinin sosyal medyada olumsuz yorumlar alması normal değil.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ikilisinin başarılı performansı, oyuncuların özel hayatlarına girerek servis edilen haberlerle baltalanmaya çalışılıyor. Ne yazık ki dizinin sadık seyircisi de farkında olmadan olumsuz yorumları ile bu durumu desteklemektedir.

Ancak 15 reytinge ulaşmak ve hemen her bölümde çift haneli reytinglerle devam etmek mevcut dizi piyasasında çok zor bir başarı olarak görülüyor.

Kingfisher dizisi de bunu başarmıştır ve hikayeye yönelik ciddi eleştiriler dikkate alınırsa daha iyi bir seyir yaşanabilir. Ancak dizinin zaman zaman medyaya yansıyan erken final yapacağı iddiaları da var. Hikaye yaratıcısı Gülseren Budaıcıoğlu'nun da diziden memnun olmadığı bilgisi ne kadar doğru?

Bu kadar etkileyici bir dizinin yakın zamanda final yapma iddiasında bulunacak kadar başarılı bir noktada olması makul bir gerçek değil.

Çok spekülasyon yapılan Kingfisher serisinin başarısını geri almak isteyenler ve bunun için çeşitli iddialarla projeyi yıpratmaya çalışanlar var gibi görünüyor.

Bu duruma dikkat çeken isimlerden biri de TV eleştirmeni Sina Koloğlu oldu. Diziyle ilgili iddiaları sorgulayan Koloğlu, Gülseren Budaıcıoğlu'nun diziden memnun olmadığı iddiasını da yalanladı.

İşte Sina Koloğlu'nun mesajı: "Bu yılın en çok konuşulan dizisi 'Yalıçapkını' oldu. Önce final belli oldu, sonra oyuncuların tedirginliği, son olarak Gülseren Budaıcıoğlu'nun rahatsız olduğu ve erken final istediği iddiası.

Kulağıma ilginç bir bilgi geldi. Budaıcıoğlu, projede aktif olarak yer alır ve rahatsız olursa senaryoyu değiştirme gücüne sahiptir. Yani sadece romanlara dayanan bir isim değil. Yapım şirketi içinde çok güçlü. Gösterinin akışıyla ilgili her ayrıntıyı biliyor. Şu ana kadar edindiğim bilgilere göre herhangi bir şikayeti yok.”