Kuruluş Osman Dizisine Manisalı Oyuncu Katıldı! Kuruluş Osman Dizisine Peş Peşe Yeni Transferler..

Kuruluş Osman Dizisine Manisalı Oyuncu Katıldı! Kuruluş Osman Dizisine Peş Peşe Yeni Transferler..

ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman'la ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı. Öyle ki sevilen diziye katılan ünlü oyuncu dikkatleri üzerine çekti. Peki ya Burak Özçivit'e eşlik eden ve Osman Bey'in yanında gözüken oyuncu kim? İşte diziye dair güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak...

Kuruluş Osman dizisine önemli bir oyuncu katıldı. Geçtiğimiz günlerde yeni bölümü yayınlanan yapımla ilgili çeşitli ifadelere yer verilmişti. Öyle ki artık Manisa Turgutlulu olan ünlü isim de dizideki yerini aldı. ATV dizisinde hangi oyuncu katıldı? Merak edilen soruları sizler için yanıtlıyoruz. Gündemde araştırılan bazı gelişmeler de bu şekilde yanıt bulacak. Diziye dair son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde olacağa benziyor.

Diziye Kim Katıldı?

ATV'de ekrana gelen Kuruluş Osman dizisine katılan ismin Engincan Tura olduğu belirtildi. Osman Bey'in yanında dikkatleri üzerine çeken Mustafa Bey karakterini canlandıracağı ortaya çıktı. Dizide sergilediği performans ise ilk bölümüne göre başarılı bulundu. Kendisinin diziye katacak çok şeyi bulunuyor. Sevilen yapımla ilgili başka neler biliyoruz?

İzleyiciler Heyecanlandı!

Mustafa Bey karakteri ile karşımıza çıkan başarılı oyuncu, ekran başındaki izleyicilerin dikkatini çekti. Şimdi ise yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor. ATV'deki dizinin heyecan dozu iyice artmakta.