TRT Düğmeye Bastı! Teşkilat Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrılıyor mu?

TRT Düğmeye Bastı! Teşkilat Dizisinden Ünlü Oyuncu Ayrılıyor mu?

Teşkilat dizisi başrol oyuncularından Çağlar Ertuğrul, sosyal medyada linç yedi. Oyuncunun diziden ayrılacağı düşünülüyor. TRT 1 ve yapımcı şirketin oyuncu ile olan anlaşmasını bitireceği iddia edildi. Peki Çağlar Ertuğrul Teşkilat'tan ayrılacak mı? Tamer Karadağlı'ya yaptığı gönderme sonrası yaşananlar...

Geçtiğimiz sezon diziden ayrılma ihtimali olan Çağlar Ertuğrul, kalacağını açıklayarak hayranlarını sevindirmişti. Ancak şimdi işler tam tersine dönecek gibi duruyor. Ödül töreninde Tamer Karadağlı'ya gönderme yaptığı için oyuncunu fişi çekilebilir. TRT 1 dizisi Teşkilat'tan ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor. Peki ünlü oyuncu konuyla ilgili neler söyledi?

Tamer Karadağlı'ya Gönderme Yaptı

Altın Kelebek Ödülleri'nde ödül alırken bir anda arkasını dönen Çağlar Ertuğrul, Tamer Karadağlı varmış gibi davrandı. O görüntüler pek çok kişinin tepki göstermesine neden olmuştu. Hatta sırf bu yüzden Teşkilat izlemeyi dahi bıraktığını açıklayanlar vardı. Dizinin tüm bu gelişmeleri göz önünde bulundurarak hareket edeceği tahmin ediliyor. TRT 1 dizisinden ayrılmasa dahi konuyla ilgili güncel bir açıklamada bulunacak mı merak edildi.

Sosyal Medya Tepki Gösterdi

Sosyal medya kullanıcıları, Teşkilat'ta Serdar karakterine hayat veren ünlü oyuncuya büyük tepki gösterdi. Çağlar Ertuğrul'un diziden ayrılıp ayrılmayacağı yakın zamanda belli olacak. Dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor.