Sadakatsiz'in Yıldızları Güzel Günler Dizisinde Oynayacak!

Sadakatsiz'in Yıldızları Güzel Günler Dizisinde Oynayacak!

Show TV dizisi Güzel Günler'e önemli oyuncular katıldı. Dizinin yeni bölümünde, Sadakatsiz'de parlayan iki başarılı oyuncuyu da göreceğiz. İşte diziye ilişkin detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Güzel Günler dizisi, başarılı bir şekilde yayın hayatına devam ediyor. Show TV'de yayınlanan dizideki güncel gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Dizide öyle bir isim oynayacak ki duyunca şok olacaksınız. İki önemli oyuncu, dizide fark yaratmak için yerini aldı.

Diziye Kimler Katıldı?

Güzel Günler'de Binnur Kaya (Kıymet), Ecem Erkek (Füsun), Olgun Toker (Atakan) · Dora Dalgıç (Ayşim), Leyla Tanlar (Selma) ve Duygu Köse (Leylim) başrol oyuncuları olarak karşımıza çıkmakta. Diziye Dora Dalgıç ile Doğan Can Sarıkaya katıldı. Dizinin çocuk oyuncuları, Sadakatsiz yayınlandığı dönem büyük ilgi ile karşılaşmıştı. Ellerinden gelen en iyi performansı gösterdiler. Üstelik yıldız oyuncu olma yolunda da emin adımlarla ilerliyorlar.

Güzel Günler'de Neler Yaşandı?

"Altan ve Atakan’ın söz töreninin heyecanı tüm aileyi sarar. Altan’ın babası söz için bir liste hazırlamış ve akşama kadar tamamlanmasını istemiştir. Bütün aile bu listeyi tamamlamak için kolları sıvar."