Kurtlar Vadisi Yapımcısından Acı Haber! Tüm Hayranları Gözyaşlarına Boğuldu!

Kurtlar Vadisi Yapımcısından Acı Haber! Tüm Hayranları Gözyaşlarına Boğuldu!

Kurtlar Vadisi'nin dönüşü hakkında doğru bilgiye ulaşın! Yapımcıdan gelen açıklamaları takip edin ve en güncel haberleri kaçırmayın! Detaylar için bizi takip edin!

Kurtlar Vadisi dizisinin Exxen'de yayınlanacağı yönündeki söylentiler, yapımcı şirket tarafından yalanlandı. Necati Şaşmaz ve yapım ekibinin açıklamalarının dikkate alınması konusunda uyarıda bulunuldu.

Kurtlar Vadisi'nin Yapımcısı İşin Aslını Açıkladı

Çıkan haberler sonrasında şirket tarafından yapılan açıklamada, "Son zamanlarda çeşitli internet sitelerinde ve sosyal medya platformlarında dolaşan haberler nedeniyle aşağıdaki açıklamayı yapma gereği duyduk. Bahsi geçen haberlerde, 'Kurtlar Vadisi' dizisinin yeni bölümleriyle ekranlara döneceği, oyuncu kadrosunun ve yayın platformunun belirlendiği iddia ediliyordu. Ancak belirtmek isteriz ki, bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Konuyla ilgili olarak ilgili kişilere doğruları ilettik. 'Kurtlar Vadisi' dizisinin dönüşü, kadro ve yayın platformu hakkındaki bilgileri almak isterseniz, sadece şirketimiz ve Necati Şaşmaz'ın yapacağı resmi açıklamaları dikkate almanızı rica ederiz" ifadelerine yer verildi.