Ben Bu Cihana Sığmazam Oktay Kaynarca'nın Ayrılık Kararı Doğru mu?

Ben Bu Cihana Sığmazam Oktay Kaynarca'nın Ayrılık Kararı Doğru mu?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Oktay Kaynarca'nın artık dizide olmayacağı belirtiliyor. Bu iddia izleyicileri korkuttu. Çünkü kimse ilk başta buna anlam veremedi. Kendisi, bu dizi için çok uğraşmıştı. Cezayir diziden gidiyor mu? ATV dizisinde ayrılık olacak mı?

Ben Bu Cihana Sığmazam'daki son dakika gelişmeleri paylaşıldı. Diziyle ilgili bizleri neler bekliyor? Son döneme damgasını vuran yapımla ilgili bilgiler aktarıldı. Özellikle de diziyle ilgili hiç beklenmedik olaylar yaşanıyor. Çünkü Oktay Kaynarca'nın diziden gideceğine yönelik bir takım iddialar ortaya atıldı.

Oktay Kaynarca Diziden Ayrılıyor mu?

Cezayir karakterine hayat veren Oktay Kaynarca'nın diziden gideceği belirtilse de kendisinden resmi açıklama gelmedi. Dolayısıyla büyük bekleyiş sürüyor. Öte yandan diziyle ilgili merak edilenleri sizlere iletmeye devam edeceğiz.

Ben Bu Cihana Sığmazam Son Bölümde Olanlar

Leyla, Süheyla'nın rahatsızlık ve tahlil durumu için Firuze'yi aradığında aldığı cevaplar Leyla'nın şüphelerini arttırır.Jean Luc, Fransa'dan gelen sürpriz misafiriyle yemek yerken Cezayir'in onları ziyaret etmesi bu sürpriz misafiri çok tedirgin eder. Pakt'ın tehdidi Cezayir'de nasıl bir karşılık bulacak? Cezayir'in Bekir ile ilgili konuşmasının seyrini değiştiren mesaj kimden gelecek? Leyla, Süheyla ile ilgili şüphelerinde haklı çıkacak mı? Jean Luc'un sürpriz misafiri kim ve Cezayir karşısında neden tedirgin olacak?