Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayir İçin Yolun Sonu Geldi!

Ben Bu Cihana Sığmazam Cezayir İçin Yolun Sonu Geldi!

Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Cezayir karakteri için yolun sonuna gelindi. Karakterin diziden çıkacağı iddia ediliyor. Bu gelişme ile birlikte ATV dizisi final yapabilir mi? Güncel gelişmeleri sizler ile paylaşıyor olacağız.

ATV dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da oyuncu için veda açıklaması yapıldı mı? Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Cezayir karakteri için yolun sonu gelmiş gibi gözüküyor. İzleyiciler bu ihtimali gözden kaçırmadı.

Oktay Kaynarca Ayrılacak mı?

Oktay Kaynarca'nın diziden ayrılıp ayrılmayacağı henüz netleşmiş değil. Ancak yakın zaman sonra yeni bölümün de yayınlanmasıyla birlikte açıklama yapılacaktır. Şimdilik büyük bekleyiş sürüyor. Detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Ben Bu Cihana Sığmazam Son Bölüm Özeti

Cezayir ve Firuze, Tatavlalı aracılığıyla pakttan hayatlarını alt üst edecek bir tehdit alır. Bu tehditle birlikte Firuze, Cezayir'e farklı bir çözüm önerisinde bulunur.Leyla, Cezayir'in tablosunu alarak yaptığı jeste karşılık Cezayir'e özel bir yemek hazırlar. Cezayir bu yemekte Bekir'in ortadan yok oluşuyla ilgili gerçekleri söylemeye hazırlanırken son anda beklenmedik bir mesaj bu konuşmanın seyrini değiştirir.Leyla, Süheyla'nın rahatsızlık ve tahlil durumu için Firuze'yi aradığında aldığı cevaplar Leyla'nın şüphelerini arttırır.

Jean Luc, Fransa'dan gelen sürpriz misafiriyle yemek yerken Cezayir'in onları ziyaret etmesi bu sürpriz misafiri çok tedirgin eder.

Pakt'ın tehdidi Cezayir'de nasıl bir karşılık bulacak? Cezayir'in Bekir ile ilgili konuşmasının seyrini değiştiren mesaj kimden gelecek? Leyla, Süheyla ile ilgili şüphelerinde haklı çıkacak mı? Jean Luc'un sürpriz misafiri kim ve Cezayir karşısında neden tedirgin olacak?