Ateşin Kuşları Dizisi Yalı Çapkını'na Rakip Oldu! İzleyiciler Şok Üstüne Şok Yaşıyor!

Ateşin Kuşları Dizisi Yalı Çapkını'na Rakip Oldu! İzleyiciler Şok Üstüne Şok Yaşıyor!

Ateşin Kuşları dizisinde öyle gelişmeler yaşanıyor ki izleyiciler şok üstüne şok yaşayacak. Yalı Çapkını bu gidişle ikinci sıraya düşebilir. Show TV dizisi, Star TV'yi geride mi bırakacak? İşte son dakika gelişmeleri...

Show TV dizisi Ateşin Kuşları'nda bizleri neler beklemekte? Dizinin yeni bölüm fragmanı şimdiden izleyicileri etkiledi. Öte yandan dizideki reyting oranları da büyük ses getiriyor. Hande Soral, Görkem Sevindik, İlayda Alişan, Burak Tozkoparan, Boncuk Yılmaz, Emir Çubukçu, Ahmet Saraçoğlu ve Erdem Şanlı'nın başrolde oynadığı dizi büyük ivme kazandı.

Sosyal Medyada Destek Görüyor

Ateşin Kuşları, sosyal medyada izleyicilerin daha fazla desteğini görmeye başladı. Bu durum son zamanlara damgasını vuran dizide daha fazla gelişmeye öncülük edeceği anlamına gelmekte. Öte yandan televizyon reytingleri de Yalı Çapkını'na rakip olacak seviyeye geldi.

 Yalı Çapkını'nı Reytinglerde Geçebilir

Son alınan verilere göre, Ateşin Kuşları dizisinin Yalı Çapkını'nı geçmesine çok bir vakit kalmadı. Öte yandan izleyiciler artık dizi tercihi konusunda karar da değiştiriyor olabilir. Yakın zamanda çeşitli detayları sizler ile paylaşmayı sürdüreceğiz.