Arka Sokaklar Resmen Başlıyor! Fakat En Büyük Sorun Eski Kadro Yok!

Arka Sokaklar Resmen Başlıyor! Fakat En Büyük Sorun Eski Kadro Yok!

Rekortmen polisiye dizi Arka Sokaklar, büyük bir heyecanla yeni sezonuna hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda değişiklikler olmasına rağmen izleyicileri yine ekran başına kilitleyecek. Yayın hakları Kanal D'ye devredilen dizi, başarılı bir geri dönüş yapmayı hedefliyor. Arka Sokaklar hayranları merakla yeni bölümleri bekliyor.

Arka Sokaklar, Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizileri arasında yer alıyor ve 639. bölümüyle yeniden geri dönüyor. Rekortmen dizi Arka Sokaklar'ın kadrosunda ise herkesi şaşırtan bir detay bulunuyor...

Kanal D ekranlarında izlenme rekorları kıran ve Cuma akşamları büyük bir hayran kitlesi tarafından takip edilen polisiye dizisi Arka Sokaklar, 638. bölümünün ardından ekranlara veda etmiş ve izleyiciler büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı.

sokak.jpg

Arka Sokaklar dizisinin ne zaman yayınlanacağı merak edilirken, sevilen dizinin başrol oyuncusu Zafer Ergin geçtiğimiz haftalarda büyük bir müjdeyi duyurmuştu. Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin, konuyla ilgili olarak "Eski hikayenin yeni başlangıcı için, Hasan kardeşimle beraberiz..." paylaşımını yapmıştı.

Son kulis bilgilerine göre Arka Sokaklar dizisinin çekimlerine temmuz ortasında başlanması planlanıyor. Bu haberle birlikte Arka Sokaklar hayranları büyük bir heyecanla yeni sezonun başlamasını bekliyor.

Bilindiği gibi Arka Sokaklar dizisinin yapımcısı Türker İnanoğlu'nun sağlık sorunları nedeniyle 1,5 ay boyunca yayınlanmamıştı. Ancak kanal, yapımcıdan yayın haklarını almak için harekete geçmiş durumda. Her şey planlandığı gibi giderse Arka Sokaklar, kendi günü olan Cuma akşamları tekrar sevenleriyle buluşacak.

sokakk.jpg

Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonunda ise Kanal D İç Yapımlar ekibi görev alacak. Uzun soluklu projenin yapımcısı Türker İnanoğlu, dizinin yayın haklarını bedelsiz olarak Kanal D İç Yapımlar'a devretmişti. Şu anda eski ekiple tek tek anlaşmalar yapılmaya devam ediyor.