Arka Sokaklar Dizisi Yeni Sezon İçin Startı Verdi! 17 Senedir Ekranlarda!

Arka Sokaklar Dizisi Yeni Sezon İçin Startı Verdi! 17 Senedir Ekranlarda!

Arka Sokaklar dizisi, uzun yıllardır izleyicileri ekran başına kilitleyen bir polisiye yapımıdır. Yeni sezonuyla geri dönerek büyük bir heyecan yaratmaktadır. Selin Komiser rolündeki Oya Okar'ın veda etmesiyle kadroda değişiklik yaşanmıştır. Dizinin hakları Kanal D'ye devredilmiş ve Orhan Oğuz ile Ozan Yurdakul yönetmenlik yapacaktır.

Arka Sokaklar dizisi, 17 yıldır Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan bir polisiye dizisidir. Geçtiğimiz sene bir süre ara veren dizi, beklenenden daha uzun bir süre boyunca ekranlardan uzak kalmıştı. Ancak merakla beklenen yeni sezonda dizinin aynı gün ve saatte yayınlanacağı kesinlik kazandı. Bununla birlikte, Selin Komiser karakterine hayat veren Oya Okar'ın diziden ayrıldığı öğrenildi.

sokak.jpg

Dizi Hakları Kanal D'ye Devredildi

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Arka Sokaklar dizisi geçtiğimiz yıl yapımcısı Türker İnanoğlu'nun sağlık sorunları nedeniyle 638. bölümde yayın hayatına ara vermişti. Ancak bu ara beklenenden daha uzun sürmüştü. Yaşanan gelişmelerin ardından 17 sezon boyunca cuma akşamları büyük bir izleyici kitlesini ekrana bağlayan polisiye dizinin hakları, Kanal D'nin iç yapımlar ekibinin yönettiği D Media'ya devredilmişti. Türker İnanoğlu, haklarını bedelsiz bir şekilde devrettiği dizinin yeni sezonunda ise Orhan Oğuz ve Ozan Yurdakul yönetmenlik yapacak.

Oya Okar, Arka Sokaklar Dizisinden Ayrıldı

Dizinin eski kadrosunda yer alan Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu, yeni sezonda da dizide yer almaya devam edecekler. Ancak Selin Komiser karakterine hayat veren Oya Okar, ana kadroda yer aldığı diziden ayrıldı. Hayranları tarafından merakla beklenen dizi, ağustos ayında sete çıkması planlanıyor.

arka.jpg

Arka Sokaklar Yeni Sezon Heyecanı

Arka Sokaklar dizisi, uzun yıllardır izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran bir yapım olmuştur. Yeni sezonda da aksiyon dolu bölümleri ve heyecanlı hikayesiyle dikkat çekmesi bekleniyor. Dizi severler, Arka Sokaklar'ın yeni sezonunda nelerin olacağını ve hangi olayların gelişeceğini sabırsızlıkla beklemektedir.