Alişan Eşi Buse Varol İçin Ayrılma Haberleri Yalan Çıktı!

Alişan Eşi Buse Varol İçin Ayrılma Haberleri Yalan Çıktı!

Alişan, Buse Varol ile barışmak istiyor. İkili arasındaki boşanma iddiaları sona erdi gibi yorumlandı. Üstelik Alişan öyle bir açıklama yaptı ki herkes şaşırdı. Son zamanların dikkat çeken iki ismi yakında birlikte gözükebilir. Peki Buse Varol Alişan ile barıştı mı? İşte son dakika gelişmesi...

Alişan ve Buse Varol ilişkisi bir süredir gündemdeydi. İkili arasında yaşanan gelişme gözler önüne serildi. Peki Alişan eşi için neler söyledi? Onun sürekli olarak kuaför işlemleri yaptırmasına ilişkin "alıştık" ifadesini kullandı. Gerçekten de kendine normalden fazla bakım uyguladığı düşünülüyor. Dizi hazırlıkları sürerken sosyal medyada içerik tanıtımı da yapmakta olan Buse Varol, yeni gelişmelerle adından söz ettirmekte. Buse Varol'un şu sıralar başka ne gibi gelişmelerle gündeme geleceği merak konusuydu. İkilinin barışıp barışmadığı sorusu sıkça soruldu.

Alişan ve Buse Varol Barıştı mı?

Alişan ve Buse Varol arasındaki ilişkinin devam ettiği biliniyor. Bir ara boşanacak gibi oldukları ifade edilmişti. Şimdi ise barıştıklarına yönelik bazı ifadeler yer aldı. Ancak güncel gelişmeye bakacak olursak aralarındaki buzların eridiğini söyleyebiliriz.

Alişan Barışmak İstiyor

Buse Varol'un ılımlı açıklamalarıyla birlikte Alişan'ın da barışmak istediği belirtildi. İddialar göre ikisinin arası düzeldi fakat tam anlamıyla sorunları çözmüş değiller. Belirli bir süre sonra birlikte fotoğraf çekilip koymaları mümkün. Şimdilik barışma evresindeler ve bu durum takipçiler tarafından olumlu karşılandı.