Al Sancak Reytinglerde Rakip Tanımıyor! Daha İlk Bölümlerden Fark Yarattı!

Al Sancak Reytinglerde Rakip Tanımıyor! Daha İlk Bölümlerden Fark Yarattı!

Al Sancak'tan reyting şov! Dizi, son bölümüyle rakiplerine gözdağı verdi. Elde ettiği başarı ile gündeme geldi. Sosyal medyanın da göz bebeği oldu. Tüm kişiler ve ABC1 reyting kategorilerindeki birinciliği gözden kaçmadı.

Al Sancak dizisindeki güncel gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Dizide oyuncuların sergilediği performans çok sevildi. Öyle ki reytinglerde birinciliğe dahi oynadı. Şimdiden rakiplerini alt etmeyi başardı.

Reytingleriyle Göz Kamaştırdı 

Al Sancak dizisi, tüm kişiler ve abc1 reyting kategorisinde birincilik elde etti. Açıklanan verilerle birlikte tüm Kişiler kategorisinde 7,00 reyting ve 16,35 izlenme payı, AB kategorisinde 4,77 reyting ve 13,01 izlenme payı, ABC1 kategorisinde ise 6,67 reyting ve 15,55 izlenme payı

Al Sancak Son Bölümde Olanlar!

Pençe Timi Komutanı Yüzbaşı Ali Banazlı, evinin garajında operasyonda öldüğünü sandığı Nadia ile karşılaşmıştır. Nadia, Ali’nin şehit düşen arkadaşı Attila’nın katillerine ulaşmayı vaat ederek; bağlı olduğu ahtapotu yok etmek için Türk Devleti’ne çalışmayı teklif eder. Ali Yüzbaşı, Nadia’nın teklifini kabul edecek midir? Öte yandan Türkiye büyük bir terör tehdidiyle karşı karşıyadır. Mithat’ın başını çektiği ahtapot büyük ve kanlı bir eylemi gerçekleştirmenin arifesindedir. Kimyasal başlıklı füzeyle Türk Akımı Boru Hattı’nı imha ederek ülkede ve dünyada büyük bir kaos çıkarmayı planlamaktadırlar. Yüzbaşı Ali ve Pençe Timi, ada baskınında elde ettikleri belgelerle bu terör eyleminin bilgisine ulaşacak ve ahtapota engel olmak için harekete geçeceklerdir.