Yasak Elma'dan Ayrıldı Şimdi Üç Kuruş Dizisinde Başrol Oynuyor! Üç Kuruş Dizinde Yeni Detay Ortaya Çıktı

Yasak Elma'dan Ayrıldı Şimdi Üç Kuruş Dizisinde Başrol Oynuyor! Üç Kuruş Dizinde Yeni Detay Ortaya Çıktı

Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisine damgasını vurmuş bir oyuncuydu. Ünlü ismin aniden diziden ayrılması şok etkisi yaratmıştı. Şimdilerde ise Fox TV dizisi yerine Show TV'de yayın hayatına başlayan Üç Kuruş'ta oynuyor. Peki dizide hangi karakteri canlandırmakta? Ünlü oyuncu hakkında merak edilenler yanıt buldu...

Yasak Elma dizisi, geçtiğimiz sezon finalinde pek çok oyuncuya veda etmişti. Dizinin oyuncu kadrosundaki değişim gözler önüne seriliyordu. Öyle ki yeni sezonda bambaşka oyuncularla yoluna devam etme kararı alan dizi, eski oyuncularını da merak ettirdi. Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılması dikkat çekiyordu. Başarılı ismin başroldeyken bir anda ayrılacaklar listesine eklenmesi şok etmişti. Şimdi ise Show TV'deki projesiyle adından söz ettiriyor. Üç Kuruş dizisindeki karakteri merak edildi. Nesrin Cavadzade hangi karakteri canlandırıyor?

Üç Kuruş'ta Bahar'ı Canlandırıyor!

Bahar karakteri, suç dünyasında adından söz ettirmiş olan Nezih karakterinin kızı Bahar olarak karşımıza çıktı. Kartal ile Bahar arasında yaşanacak ilişki şimdiden heyecanlandırıyor. Uraz Kaygılaroğlu'nun hayat verdiği bu karakter de başrol oynayacak. Dolayısıyla iki önemli ismin partner olarak oynaması dizi açısından çok iyi bir gelişme. Show TV'nin reytinglerde büyük bir fark atması bekleniyor. Dizideki oyuncu kadrosunda bakılacak olursa henüz yolun çok başındalar.

Yasak Elma'dan Neden Ayrıldı?

Nesrin Cavadzade'nin Yasak Elma'daki şöhreti oldukça fazlaydı. Ünlü oyuncunun set içi problemlerden ötürü diziden ayrıldığı vurgulandı. Konuyla ilgili çok fazla açıklama yapılmadı ve iddialar üzerinden ilerlendi. Dolayısıyla tam olarak neden ayrıldığı konusunda bilgi verilmedi.