Yasak Elma Dizisine Bir Oyuncu Daha Dahil Oldu! Yapım Ekibi Oyuncu Kadrosunu Tamamen Değiştirdi

Yasak Elma Dizisine Bir Oyuncu Daha Dahil Oldu! Yapım Ekibi Oyuncu Kadrosunu Tamamen Değiştirdi

FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosuna bir isim daha dahil oldu. Alınan bilgiler neticesinde Yasak Elma dizisi yeni sezonda hikayesini tamamen değiştirmeyi hedefliyor. İşte diziye dair her şey haberin devamında...

FOX TV ekranlarında 4 sezonu geride bırakan Yasak Elma dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Yasak Elma dizisindeki önemli gelişmeler de üst üste geliyor.

Dizinin kadrosundan ayrılan isimler ortaya çıkarken kadroya yeni transfer olanlar da dikkatleri çekmeyi başardı. Yasak Elma dizisi dördüncü sezonunda finale doğru Şahika karakteri ile bilinen Nesrin Cavadzade’nin yönetmen ile tartışarak anlaşma sonrası diziden ayrıldığı ortaya çıktı.

Yasak Elma dizinden ayrılan oyunculara bir yenisi daha eklendi

Yasak Elma dizinden ayrılan oyunculara bir yenisi daha eklendi. Bu ayrılıklara bir yenileri daha eklenirken dizinin 110. bölümü ile birlikte Yasak Elma sezon finali yaptı. Alınan bilgiler neticesinde Barış Kılıç, Erdal Özyağcılar ve Şafak Pekdemir diziden ayrılırken Gülenay Kalkan'ın da kadrodan ayrıldı biliniyor.

Bu ayrılıkların ardından dizinin hayranları 5 sezonda hikâyenin nasıl olacağını merak ederken Berk Oktay’ın da kadrodan ayrıldığına dair iddialarda ortaya atıldı. Yetenekli oyuncu Berk Oktay ise iddiaları yalanladı.

Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu

Biran Damla Yılmaz, Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Medyapım tarafından yeni sezonda önemli gelişmeler izleyiciyle buluşturmaya hazırlanırken Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunun genişlediği de ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde Biran Damla Yılmaz'ın Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olduğu biliniyor.

Ayrıca bu haber sonrası oyuncunun hayranları Biran Damla Yılmaz’ın Yasak Elma dizisinde hangi karaktere hayat vereceğini sorguluyor. Bu açıklamaların ardından gözler Biran Damla Yılmaz’ın yapacağı açıklamaya çevrildi.