Yasak Elma Dizisinden Hayranlarını Sevindiren Haber Geldi! Yasak Elma Yeni Sezonla Devam Edecek!

Yasak Elma Dizisinden Hayranlarını Sevindiren Haber Geldi! Yasak Elma Yeni Sezonla Devam Edecek!

Yasak Elma dizisinde yaşananlar reytingleri arttırsa da işler göründüğü kadar iyi ilerlemiyor. Yasak Elma devam edecek mi? Yasak Elma yeni sezon ne zaman? Yasak Elma sezon finali ne zaman?

Son zamanlarda ilginç sahnelerle ekrana gelen dizide Şahika ayrılığı büyük ses getirdi. Nesrin Cavadzade'nin hayat verdiği karakterin beklenmedik şekilde dizide ölmesi nedeniyle tepkiler sürüyor. Fox TV, Yasak Elma dizisiyle ilgili kararını verdi. Peki Yasak Elma 5. sezonda ekrana gelecek mi?

Yasak Elma Dizisi Senaristine Büyük Tepki

İzleyiciler Yasak Elma dizisinin senaristine çok sert tepki gösteriyor. Özellikle de sosyal medya yorumlarına baktığımızda senaristin ortaya koyduğu olay akışı eleştirilmekte. Dizinin en önemli karakterlerinden biri olan Şahika, set içi yaşanan tartışmalardan ötürü oyunculuğuna son verildi. Yetkililer ile yaşadığı gerilimden sonra sette bir saniye bile durmayan Şahika, rolü de kaptırmış oldu. Hızlı bir şekilde senaryoda değişiklik yapıldı.

Şahika'nın Cenazesi Görenleri Sinirlendirdi!

Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanında hem duygusallık hem de sinir vardı. Talihsiz şekilde ölen Şahika,  Ender ve Yıldız'ın şaşkın bakışları arasında toprağa verilecek. İzleyicilere göre ise dizinin reytingleri çok düşecek. Çünkü kimse Şahika'nın ayrılmasını istemiyordu. Bu olay yaşandıktan sonra ise izlenme oranları eskisi kadar yüksek olmayabilir.

Yasak Elma Yeni Sezon Biletini Aldı!

Yasak Elma dizisi Fox TV'den yeni sezon onayını almış oldu. Bu sayede dizinin 5 . sezonu ekrana geldiğinde yeni oyuncu kadrosunu da görmüş olacağız. Çünkü Şahika'nın gidişi büyük bir boşluğu da beraberinde getirdi. Artık Şahika gibi sinsi, kurnaz ve sevilen bir karakterle daha karşılaşabiliriz. Diziyi izleyenler tüm bu yaşananları üzülerek takip etse de senaryoda herhangi bir değişiklik yaşanmayacak.

Hayranları Sevindiren Karar Gecikmedi!

Diziler arasında yaşanan reyting rekabeti zaman zaman final bölümü ile sonuçlanıyor. Fakat hiçbir yapım Yasak Elma dizisinin sonunu getiremedi. Çünkü kendine has senaryosu ve oyuncu kadrosu ile daima özgünlük peşinde koşmayı sürdürdü. Ayrıca başroldeki üç kadın oyuncunun da başarılı performans sergilemesi dizinin kaderini değiştirdi. Geçtiğimiz sezon final yapması beklenen dizi devam kararı almıştı. Bu sezonda da aynısı oldu ve Yasak Elma dizisinde macera devam edecek.