Yasak Elma Dizisinden Bir Oyuncu Daha Ayrıldı! Ünlü Oyuncu Sevindiren Haber Duyurdu

Yasak Elma Dizisinden Bir Oyuncu Daha Ayrıldı! Ünlü Oyuncu Sevindiren Haber Duyurdu

Yasak Elma'da başarılı oyuncunun diziye veda edeceği öğrenildi. Ancak bu ayrılık çok uzun sürmeyecek. Oyuncu yakında Yasak Elma setlerine dönüyor. Fox TV dizisindeki ayrılık seyircilerin gözünden kaçmadı. Hangi oyuncu diziden ayrıldı? Ünlü oyuncunun neden gittiği öğrenildi.

Fox TV dizisinde yayınlanan Yasak Elma, bu sezona reytingleriyle harika bir giriş yaptı. Hikayesi büyük tepki görse de sevilerek takip edildi. Çağatay ve Kumru arasında yaşananlar çok konuşulmuştu. Şimdi ise gelinen noktada bir oyuncunun diziden ayrıldığı vurgulandı. Fakat bu ayrılık uzun sürmeyecek. Fox TV dizisinden kimin ayrılığı merak ediliyordu. Ortaya çıkan gerçekler herkesi şok etti.

Oyuncu Operasyon Geçirecek!

Yasak Elma oyuncusu Erdal Bilingen'in operasyon geçireceği ve bu nedenle dizide bir süre oynamayacağı açıklandı. Yaşanan gelişme sonrası oyuncunun kaç hafta ekranlardan uzak kalacağı da belirtildi. 3 hafta kadar ekranda yer almayacak. Ancak sonrasında dizide kaldığı yerden devam edeceğini biliyoruz.

Murat Aygen ile Oynuyordu

Erdal Bilingen, Murat Aygen'in hayat verdiği Doğan karakterinin yardımcısını canlandırıyordu. Erdal Bilingen'in varlığı bu nedenle çok önemli. Diziye kısa süreli olarak farklı bir ismin katılacağı açıklandı. Son dönemde reyting kaybı ile gündeme gelen Yasak Elma, oyuncu ayrılığı ile seyircilerini iyice kaybedebilir. Ancak önümüzdeki günlerde dizide neler olacak hep birlikte göreceğiz. Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Berk Oktay'ın başrolde oynadığı diziye dair son haberler sitemizde yer almakta.