Yasak Elma Dizisinden Bir Oyuncu Daha Ayrıldı! Resmî Açıklama Yapıldı

Yasak Elma Dizisinden Bir Oyuncu Daha Ayrıldı! Resmî Açıklama Yapıldı

Yasak Elma dizisinin yeni sezon öncesi yaşanan gelişmeler herkesi şaşkına çevirdi. Dizinin 4 sezonun ardından bitip bitmeyeceği de merak söz konusu oldu. Bunun ardından yapım ekibi anlaşarak Yasak Elma dizisinin 5 sezonunun yayınlanacağını açıkladı.

Yasak Elma dizisinde Ender karakterine hayat veren yetenekli oyuncu Şevval Sam dizi hakkındaki gelişmeyi açıklayarak 5 sezon çekimlerinin başladığını duyurdu. Yasak Elma dizisinin izleyicileri ise yeni gelişmelerle karşı karşıya kaldı. Alınan bilgiler neticesinde diziden ayrılan isimler de bir bir ortaya çıktı.

Yasak Elma dizisinin 4. sezonunda Erdal Özyağcılar kadroya dahil olmuştu. Fakat kulislerden alınan bilgiler neticesinde Erdal Özyağcılar'ın yeni sezonda kadroda olmayacağı ortaya çıktı. Bunun dışında Barış Kılıç'ın ise yeni bir dizi ile anlaşması yaptığı biliniyor. Yetenekli oyuncunun yeni sezonda Uzak Şehrin Masalı dizisinde yer alacağı belirtildi.

Yasak Elma dizisinde ayrılıklar art arda geldi

Yasak Elma dizisinde ayrılıklar art arda geldi. Ayrılıklar bununla sınırlı kalmazken Şafak Pekdemir, Yalancı ve Mumları isimli dizide yer alacağını açıkladı. Böylelikle bir başrol oyuncusu daha Yasak Elma dizisinden ayrıldığını duyurdu. Ayrıca bu defa Gülenay Kalkan’ın da yeni sezonda olmayacağı biliniyor. Yasak elma dizisinde 4 önemli oyuncu kadrodan ayrılma kararı aldı.

Bütün bu ayrılıkların ardından Biran Damla Yılmaz'ın ise yasak Elma dizisinin 5. sezonunda kadroya dahil olduğu ortaya çıktı. Biran Damla Yılmaz, yasak Elma dizisinin 5 sezonunda bomba gibi bir karaktere hayat verecek. Yasak Elma dizisinin hayranları daha sezon başlamadan ayrılıklarla sarsıldı.

Ayrılık haberlerinin ardından Biran Damla Yılmaz'ın diziye transfer oluşu ise büyük mutluluk yaşattı. Baraj adlı dizide başarılı performansı ile ön plana çıkan Biran Damla Yılmaz'ın yeni sezon için doğru bir karar alıp almadıysa tartışılıyor. Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade’nin 5. sezonda olma işe kafalarda soru işareti bıraktı.