Euro 37,96 %0,15
Dolar 34,14 %0,04
Sterlin 45,56 %0,21
Altın 2.887 %0,09

Yasak Elma Dizisinde Kumru Ayrılıyor mu? Biran Damla Yılmaz'dan Şok Hamle!

Fox TV dizisi Yasak Elma'da bizleri neler beklemekte? Oyuncu kadrosundan bir ismin daha ayrılacağı duyulunca izleyiciler şok oldu kaldı. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve dahası ortaya çıkacak. Gelinen noktada diziden ayrılması beklenen isimle ilgili bazı ifadelere de yer verildi.

Yasak Elma Dizisi

Yasak Elma dizisi, yayın hayatına kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Sevilen yapımla ilgili bu gelişme büyük dikkat çekti. Öyle ki dizinin reytingleri de gayet yerinde. Son zamanlarda dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sevilen yapımla ilgili ortaya çıkan bu detay çok konuşulacağa benziyor. Peki ya dizi hakkında bizleri neler beklemekte? Gelinen noktada diziden bir ismin daha ayrılacağı duyuruldu.

Yasak Elma'dan Kim Ayrılıyor?

Yasak Elma dizisinden ayrılacak isimle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Diziye veda edecek oyuncunun Kumru karakterini canlandıran Biran Damla Yılmaz olduğu öğrenildi. Bu gelişme sonrasında bizleri neler bekleyecek sizlerle paylaşıyor olacağız. Öte yandan güncel detaylar ve çok daha fazlası da yanıt bulacak. Dolayısıyla son zamanlara damgasını vuran dizi ile ilgili bilinmeyenlere yer veriliyor.

Ayrılık Henüz Kesinleşmedi!

Oyuncu ayrılığının henüz kesinleşmediği belirtiliyor. Bu nedenle büyük bekleyiş sürmekte. Dolayısıyla gelinen noktada bizleri nelerin bekleyeceği de yanıt bulacak. Söz konusu detayları sizlerle paylaşırken Yasak Elma dizisindeki ayrılıkla ilgili daha ne gibi olaylar yaşanacak yakında öğreneceğiz.

Yazar: Admin
<