Euro 38,04 %0,37
Dolar 34,12 %-0,02
Sterlin 45,73 %0,39
Altın 2.889 %0,15

Yasak Elma Dizisi Yeni Doktor Karakteri Katıldı!

Fox TV dizisi Yasak Elma'da neler yaşanıyor? Sevilen Yasak Elma dizisine hangi oyuncu katılıyor? Öte yandan son zamanlara damgasını vuran dizide bizleri nelerin beklediği de yanıt bulacak. Dizide oynaması beklenen doktor karakteri izleyicilerin dikkatini çekti.

Yasak Elma Dizisi

Yasak Elma dizisine katılan doktor karakteri büyük ses getirecek. Pek çok kişinin yakından takip ettiği Fox TV dizisindeki son durumu aktaracağız. Öte yandan sevilen yapımda bizleri neler bekliyor? Güncel detaylardan bahsederken bir yandan da Yasak Elma dizisindeki merak edilenler yanıt bulacak. Sevilen dizide önemli bir oyuncu ekran karşısında yerini almak üzere.

Selim Avcıoğlu Karakteri Geliyor!

Emre Kızılırmak'ın canlandıracağı Selim Avcıoğlu karakteri, aynı zamanda bir doktordur. Diziye renk katması beklenen bu karakterle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Son zamanlara damgasını vuran oyuncu kadrosundaki bu durum bir süre daha konuşulacak. Şevval Sam ve Eda Ece'li dizide başka hangi gelişmelerin yaşanacağını açıklayacağız.

İzleyiciler Heyecanlandı

Dizideki hikayenin farklı bir boyuta ulaşması izleyicileri heyecanlandırdı? Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte pek çok kişi şok olacak. Çünkü hiç beklenmedik isimlerin de diziye katılması mümkün olabilir. İlerleyen bölümlerde izleyicilere sürpriz yapılması gündemde.

Yazar: Admin
<