Euro 38,13 %0,24
Dolar 33,99 %-0,08
Sterlin 45,24 %-0,59
Altın 2.870 %-0,15

Yargı'da Katil Burak Yıldırım mı? Ilgaz'ın Ölümüne mi Neden Oldu?

Yargı dizisine dair merak edilenler ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Öyle ki diziye ilişkin bizleri neler beklemekte? Son zamanlara damgasını vuran Kanal D dizisindeki son durumu açıklıyoruz. Katil için Burak Yıldırım ismi ortaya atıldı. Ilgaz'ın ölümünde etkili mi oldu?

Yargı Dizisi Tüm Dengeleri Değiştirdi. İzleyicilerin Merakı Artıyor

Kanal D dizisi Yargı'da bizleri neler beklemekte? Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verilecek. Öte yandan güncel bilgiler de yanıt bulacak. Son zamanlarda dizide katilin kim olduğu sorusu çok sık soruluyordu. Ilgaz'ın ileriki zamanlarda öldürülüp öldürülmeyeceği sorulmakta. Sosyal medyada bu konu üzerine çok fazla tartışma dönüyor.

Yargı'da İzleyicilere Şok!

Yargı dizisinde asıl katilin Burak Yıldırım olabileceği belirtiliyor. Gelinen noktada izleyiciler şok üstüne şok yaşayacak. Çünkü kimse bunu tahmin etmemekteydi. Ancak gelinen noktada kendisini kan tuttuğunu söyleyen ve hakkındaki iddiaları reddeden Burak, memurun kanına rahatlıkla bakabilmişti. Bu detay ise izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Ilgaz'ı Burak mı Öldürdü?

Öte yandan dizinin yeni bölümlerinde Ilgaz'ı aslında kimin öldürdüğü ortaya çıkacak mı? Gerçek katilin Burak olduğu yönündeki iddia büyük ses getirecek. Kanal D dizisinin yeni bölümünü izlediğinizde sizler de şok olacaksınız. Güncel detaylarla birlikte bizleri başka neler beklemekte yanıt bulacak. Son zamanlarına damgasını vuran dizi, yine büyük ses getireceğe benziyor.

Yazar: Admin
<