Yargı Dizisindeki Katıl İfşa Oldu! Katilin Kim Olduğu Merak Konusu Olmuştu!

Yargı Dizisindeki Katıl İfşa Oldu! Katilin Kim Olduğu Merak Konusu Olmuştu!

Yargı dizisinde "katil kim" sorusunu herkes merak ediyordu. 17 Ekimde yayınlanacak olan bölüm öncesi katilin kim olduğu ortaya çıktı. Herkesin merakı giderildi.

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Yargı dizisi pazar akşamları en çok izlenen projeler arasında yer alıyor. Ay Yapım imzalı dizi yeni sezonun en iyi yapımları arasında da bulunuyor. Dizinin yeni bölümü ise şimdiden merak söz konusu oldu. İşte haberin tüm detayları…

Yayınlandığı günden bu yana hikayesi çok beğenilen Yargı dizisinin senaristi Sema Ergenekon, yıllık çabasının ürünü hakkında açıklama yaptı. Dizinin başrollerinde bulunan Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ise rollerini başarıyla canlandırarak izleyiciyi ekranlara çekmeyi başardı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisi birbirine çok yakıştırılırken aynı zamanda rollerini başarıyla canlandırmaları da gündeme geldi. Her geçen hafta daha iyi bir hikâye ile ekranlara gelen Yargı dizisinin yeni bölümü ise şimdiden merak söz konusu oldu.

Dizi ‘katil kim?’ sorusuna yanıt verecek mi?

Yargı dizisinde ‘katil kim?’ sorusuna cevaplar ise izleyici tarafından merak ediliyor. İzleyici dizide farklı bir isme yönlendirirse de kafandaki soru işaretleri ise hep kalıyor. Yargı dizisinin 17 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak olan bölümünde ‘katil kim?’ sorusunun ise yanıt bulup bulmayacak şimdiden merak söz konusu oldu. Dizinin senaristi sosyal medya hesabından paylaşım yaparak ‘katili öğrenmeye son 3 gün’ yazısını yazdı. Dizinin pazar akşamki bölümünde ise çok fazla soru işaretinin olmasının yanında Savcı Ilgaz ve Avukat Ceylin'in kurduğu tuzak ise merakla bekleniyor.