Yargı Dizisi Oyuncusu Neden Diziden Ayrıldığını Açıkladı!

Yargı Dizisi Oyuncusu Neden Diziden Ayrıldığını Açıkladı!

Yargı'daki yeni bölüm soğuk duş etkisi yarattı. Çünkü Onur Duymaz'ın ayrılığının perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı. Engin karakteri dizide neden yok? Ceylin ve Ilgaz arasında geçenler ve set içerisindeki kavga iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İşte Kanal D Yargı dizisinde yaşananlar...

Yargı dizisinin yeni bölümünde Engin'in vurularak hayatını kaybettiği görülüyor. Onur Duymaz'ın canlandırdığı karakteri öyle gelişmeler bekledi ki izleyiciler ne yapacağını bilemedi. Çünkü kimse onun bu kadar erken diziden ayrılacağına ihtimal vermiyordu. Nitekim Kanal D dizisinde önemli bir ayrılık çoktan yaşandı. Ceylin'in hapse girme riski devam ediyor. Ilgaz ise onu her halükârda korumanın derdinde. Dolayısıyla Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in muhteşem performansını seyrediyoruz. Ancak Engin karakterinin de onlardan altta kalır bir yanı yoktu.

Senaryodan Ötürü Ayrıldı

Onur Duymaz'ın diziden ayrılmasındaki nedenin senaryo olduğu belirtiliyor. Set içerisinde kavga yaşandığı iddia edilse de bunların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Pek çok kişi gerçekten de dizi içerisinde bir problem olup olmadığını merak etmişti.

Onur Duymaz Çok Sevildi

Öte yandan Onur Duymaz'ın sosyal medyada ilgi seline maruz kaldığı da görülüyor. Oyuncunun kendisi gerçekten çok sevildi. Engin karakterinden nefret edilse de ünlü oyuncunun gösterdiği performans hayranlıklar seyrediliyor. Kanal D'deki diziye damgasını vurdu diyebiliriz.