Yargı Dizisi Oyuncularından Final Açıklaması Geldi! Ünlü Oyuncu Resmi Açıklama Yaptı!

Yargı Dizisi Oyuncularından Final Açıklaması Geldi! Ünlü Oyuncu Resmi Açıklama Yaptı!

Yargı dizisi çok hızlı patlama yaptı. Öyle ki dizinin oyuncularına da teklifler yağıyor. Avukat Ceylin olarak bilinen ünlü oyuncu Pınar Deniz bu teklifi kabul etti mi? Yargı oyuncu kadrosunda büyük bir eksiklik yaşanacak. Kanal D dizisindeki son gelişmeyi sizlerle paylaşıyoruz. Ceylin ve Ilgaz aşkı bitti mi?

Yargı dizisinde başrol oyuncularına gelen dudak uçuklatan teklifler şaşırtıyor. Pek çok kişi oyuncuların bu teklifleri kabul ederek diziye veda edeceğini vurgulamakta. Sosyal medyada da gündem olan bu durum karşısında gözler direkt olarak Pınar Deniz'e çevrildi. Uluslararası dijital içerik platformlarından birinden teklif aldığı ortaya çıktı. Ancak bunu kabul edip etmeyeceği ise henüz net değildi. Kısa süre içerisinde trendlere giren Pınar Deniz'in Yargı'dan ayrılması istenmiyor.

Yargı Dizisinden Ayrılacak mı?

Pınar Deniz, yaptığı sosyal medya açıklaması ile diziden ayrılmayacağını vurguladı. Dizinin kaldığı yerden devam edeceğini belirtmesi ile milyonlarca hayranı bu gelişmeye sevindi. Ayrıca Avukat Ceylin karakterinin henüz yolun başında olduğu da vurgulandı. Bu da demek oluyor ki Yargı dizisinde hiçbir şey değişmeyecek ve dizi kaldığı yerden devam edecek.

Reytinglerde Rekor Kırıyor

Yargı dizisi, tüm kişiler başta olmak üzere AB ve ABC1 reyting kategorilerinde güzel sonuçlar elde ediyor. Kanal D için adeta biçilmez kaftan olan bu dizinin en az bir sezon daha sürmesi beklenmekte. Hikayenin derinliğine göre kaç bölüm süreceği belirlenecektir. Ancak her bölüm yeni bir heyecan yarattığından dizinin hikayesi biraz daha uzatılabilir. Ceylin ve Ilgaz aşkının hemen sona ermeyeceği düşünülüyor.