Yargı Dizisi, Barbaroslar ve Evlilik Hakkında Her Şey Dizileri Yayından Kaldırıldı

Yargı Dizisi, Barbaroslar ve Evlilik Hakkında Her Şey Dizileri Yayından Kaldırıldı

Her hafta ekrana gelen pek çok dizide virüs vakası tespit edildi. Dizilerin bir hafta ekrana gelmeyeceği belirtildi. Duruma göre çok daha uzun sürebilir. Dizilerin yayından kaldırılmasına ilişkin yaşananları sizler için derledik. Barbaroslar, Yargı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizileri...

Son zamanlarda dizilerde daha fazla virüs vakaları gözüküyor. Oyuncuların testi pozitif çıkınca dizinin çekimleri aksamakta. Dolayısıyla pek çok dizi çekimleri iptal ediyor. Ancak tek bir oyuncuda böyle bir vaka görülür ise diziye bir süre onsuz devam edilebilmekte. Hal böyle iken Fox TV'de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Gökçe Bahadır'ın virüse yakalandığı ortaya çıktı. Sevilen dizinin bir süre ekrana gelmeyeceği haberi izleyicileri kızdırdı. Yiğit Kirazcı'nın da virüse yakalanması sonrası ara verileceği kesinleşti.

Barbaroslar'da da Virüs Çıktı!

Barbaroslar dizisi, Engin Altan Düzyatan'ın virüse yakalanmasıyla birlikte askıya alındı. Reytinglerde olumlu seyir halinde olan dizinin bir hafta ara vermesi bekleniyor. Ancak diğer hafta dizide kalındığı yerden devam edilecek. TRT 1 dizileri arasında reytingleri ile adından söz ettiren bir yapımdan bahsediyoruz.

Yargı'da Gidişat Sıkıntılı

Yiğit Kirazcı ile Pınar Deniz'in sevgili olması koskoca Yargı dizisini etkiledi. Çünkü ondan bulaşma ihtimali büyük bir şüphe yarattı. Bu durumda da Yargı'nın çekimleri aksadı. Kaan Urgancıoğlu ile harika bir ikili olan Pınar Deniz'in şanssızlığı izleyicileri üzse de yapacak hiçbir şey yok.