Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Yalı Çapkını Tüm Reytinglerde Birinci Oldu! İzleyiciler Bile Anlam Veremedi!

Star TV dizisi Yalı Çapkını başarıya bir türlü doymuyor. Peki bizi diziyle ilgili neler beklemekte? Reytinglerde üst üste birinci olarak sürekli rekor kıran dizi, herkesi şaşırttı. İşte güncel gelişmeler ve dahası haberimizde...

star tv

Star TV'de ekrana gelen Yalı Çapkını, çok fazla reyting alıyor. Star TV'nin dizisindeki bu durumla birlikte izleyiciler de reytinglere şaşırmakta. Yüksek olmasını onlar da bekliyordu fakat üst üste rekorlar kırmalarına anlam verilemedi. Yalı Çapkını dizisinde bizleri başka nelerin beklediğinden söz edelim.

Yalı Çapkını Rekor Kırdı

Yalı Çapkını, Total, AB ve ABC1 reyting kategorilerinde iki haneli reytingler alarak birinciliğe sahip oldu. Dizi, tüm rakiplerini geride bıraktı. Sosyal medyada ise her videoları milyonlarca izleniyor. Hatta iki saatlik yeni bölümleri bile kimi zaman 10 milyon izlenmeyi geçebilmekte.

Yalı Çapkını Oyuncuları

Böylesine başarılı olan Yalı Çapkını dizisindeki oyuncuların isimlerini paylaştık:
"Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer"

Yazar: Haberci
<