Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Yalı Çapkını Dizisi Duy Beni'yi Geçti! Reytinglerde Rekor Kırıyor!

Yalı Çapkını dizisinin reytingleri rekor üstüne rekor kırdı. Star TV'nin en çok izlenen dizisi oldu ve Duy Beni'yi ardında bıraktı. Peki ya dizide bizleri başka hangi gelişmeler bekliyor? Güncel olarak çeşitli ifadelere yer vereceğiz. Öte yandan merak edilenler de yanıt bulacak.

Yalı Çapkını

Yalı Çapkını dizisine dair güncel gelişmeler ortaya çıktı. Öyle ki Star TV dizisinin yarattığı fark dikkat çekti. Şu an aktif olarak kanalın en çok izlenen yüksek reytingli dizisi konumuna yükseldi. Bu nedenle merak edilenler tek tek ortaya çıkacak. Peki ya bizleri güncel olarak başka neler beklemekte? Detayları ile birlikte sizlerle paylaşacağız. Son zamanlara damgasını vuran bilgileri de veriyoruz.

Yalı Çapkını'nda Neler Oluyor?

Yalı Çapkını dizisinde bizleri nelerin beklediği tek tek yanıt bulacak .Son zamanlara damgasını vuran dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Öte yandan merak edilenler de aktarılıyor. Dizideki güncel gelişmeye bakacak olursak aşağıdaki olaylar büyük ses getirecek:

"Yusuf’la kavga eden Ferit, uzun bir süre sakinleşmez ve hıncını Seyran’dan çıkarır. Üniversite sınavında çok iyi puan alan Seyran’ı kötü bir haber beklemektedir. Kazım ve Suna ile beraber dışarıda yenen bir aile yemeğinde ise sürprizler art arda yaşanır. Pelin’in Ferit’ten, Yusuf’un da Seyran’dan vazgeçmeye niyeti yoktur."

Reyting Rekorları Kırıyor

Dizinin reyting rekorları kırarak rakiplerini geçmesi büyük dikkat çekti. Star TV, bu sezon oldukça iddialı dizilerle karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Yazar: Haberci
<