Euro 37,96 %-0,30
Dolar 34,12 %0,12
Sterlin 45,57 %0,16
Altın 2.882 %0,27

Yalı Çapkını Dizi Oyuncularının Aldıkları Bölüm Başı Rakamlar Ortaya Çıktı! Hepsi Bir Servet Kazanıyor!

Yalı Çapkını Dizi Oyuncularının Aldıkları Bölüm Başı Rakamlar Ortaya Çıktı! Hepsi Bir Servet Kazanıyor!

yalı çapkını

Yalı Çapkını  dizisinde Çetin Tekindor, Mert Ramazan Demir, Şerif Sezer ve Gülçin Santırcıoğlu gibi isimlerle başrolleri paylaşan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu'nun aylık maaşı görenleri hayrete düşürdü. Detaylar burada...

Güzelliği ve Yalıçapkını dizisindeki başarılı rolüyle sosyal medyada gündemden düşmeyen Afra Saraçoğlu'nun ödülü hakkında dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı. Yalı Çapkını dizisinde Çetin Tekindor, Mert Ramazan Demir, Şerif Sezer ve Gülçin Santırcıoğlu gibi isimlerle başrolleri paylaşan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu'nun aylık maaşı görenleri hayrete düşürdü.

Yalı Çapkını Dizisi Tv Ekranlarını İnanılmaza Çevirdi!

Seyran'ın Korhan ailesinin başıboş çocuğu Ferit ile zorla evlendirilmesi sonucunda başlayan hikaye, zamanla keyifli bir aşk hikayesine dönüşür.

Aylık ücret çılgınca!

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu hakkında sosyal medyada dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Dizide canlandırdığı Seyran karakteriyle beğeni toplayan güzel oyuncunun bölüm başı 100.000 TL, aylık ise 400.000 TL ücret alacağı söyleniyor.

Afra Saraçoğlu'nun dizi için aldığı ücret konusunda fikir ayrılığına düşen bazı sosyal medya kullanıcıları, ücreti dizinin başarısına göre düşük bulurken, bazı kullanıcılar ücreti oldukça az  buldu.

Yazar: Haberci
<