Yabancı Damat Dizisinin Birebir Aynısı Ekranlara Geliyor! Dizinin Oyuncu Kadrosu Herkesi Şaşkına Çevirdi!

Yabancı Damat Dizisinin Birebir Aynısı Ekranlara Geliyor! Dizinin Oyuncu Kadrosu Herkesi Şaşkına Çevirdi!

Geçtiğimiz yıllarda yani tam olarak 17 yıl önce Yabancı Damat dizisinde Türk kızı ile Yunan bir erkeğin aşkı anlatılmıştı. Şimdi ise alınan bilgiler neticesinde yeni bir dizi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu da belli oldu.

Dizide iki tarafın da aileleri farklı milletten olduğu için başta bu ilişkiye karşı çıkmış olsa da zamanla her iki taraf da birbirini çok sevmişlerdi. Yabancı Damat dizisi yayında olduğu yıllarda, en çok sevilen dizilerden biri olmuştu.

Bu defa televizyon ekranlarında bir Türk kızıyla İrlandalı erkeğin aşkı var. İçimizden biri isimli dizi iki farklı milletten gencin aşkını ve ailelerine kabul ettirme mücadelesini konu alacak. Bora Akkaş ile Özge Yağız'ın başrollerinde oynayacağı dizi, 8 Ağustos’ta sete çıkacak.

Dizinin oyuncu kadrosu ortaya çıktı

Dizinin oyuncu kadrosu ortaya çıktı. Son olarak Kuzey Yıldızı dizisinin yönetmeni olarak tanıdığımız Ersoy Güler, içimizden Biri dizisinin de yönetmeni olacak. Yine Süreç Film tarafından çekilecek olan dizide Özge Yağız ve Bora Akkaş’ın ardından Derya Alabora, Burak Satıbol, Renan Bilek, Deniz Cengiz, Ceren Karakoç Yalazoğlu, Korhan Herduran gibi oyuncular da yer alıyor.

Dizide, kızıl saçlarıyla İrlandalılara benzeyen Bora Akkaş da Adam Wilson olarak karşımıza çıkacak ve Özge Yağız, ise Havva Aladağ karakterine hayat verecek.  Adam Wilson’un annesini ise yine kızıl saçlarıyla izleyicilerin gönlüne taht kuran usta oyuncu olan Derya Alabora canlandıracak.

İçimizden Biri dizisi ne zaman ekranlara gelecek?

İçimizden Biri dizisi ne zaman ekranlara gelecek? Marmaris'te Çekimleri gerçekleştirilecek olan İçimizden biri dizisi, konu olarak İrlandalı Hristiyan bir ailenin oğlu olan Adam ve Müslüman ve Türk bir ailenin kızı Havva’nın aşkı anlatılacak.

17 yıl önce Yabancı Damat dizisinin konusu ülkemizde çok tutulmuştu. Bakalım İrlandalı erkek ve Türk kız aşkı da beklenen ilgiyi görecek mi? Yabancı Damat dizisi hayranları merakla bekliyor.  Eylül ayında Show TV’de ekranlarında dizinin başlaması planlanıyor.