Üç Kuruş Dizisi Fırtına Gibi Esti! Üç Kuruş Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti!

Üç Kuruş Dizisi Fırtına Gibi Esti! Üç Kuruş Tüm Dikkatleri Üzerine Çekti!

Show TV ekranında izleyici ile buluşan Üç Kuruş dizisi ilk bölümü ile büyük yankı uyandırdı. Geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekranlara gelen Üç Kuruş dizisi, izleyici tarafından yoğun ilgi gördü. Dizinin yeni bölümü de şimdiden merakla bekliyor. İşte haberin tüm detayları...

Dizinin hem oyuncuları hem de hikayesi kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Reytinglerde de çok iyi sonuçlar elde eden Üç Kuruş dizisi yeni sezonda birincilik için mücadele ediyor.

Üç Kuruş dizisi dikkatleri üzerine çekmeyi başardı

Show TV’nin Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisi ilk bölümünün ardından izleyicilerden tam not almayı başardı. Alınan bilgiler neticesinde Üç Kuruş isimli dizinin yeni bölümüne dair bir fragman yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Kartal ve Efe’nin katil hakkında konuştukları ortalığı bir hayli karıştıracak. Konyalının karanlıkta kaldığı gerilim dolu anlar ise izleyicileri de ürküttü. Sıradaki hedefin Konyalı olup olmadığı da sorgulanıyor. Nezih’in Çıngıraklı’ya gelişi merakla bekleniyor. Bunun ardından Bahar’ın, Kartal’ın hayatını nasıl etkileyeceği de merak edildi.

Üç Kuruş dizisinin yeni bölümünde neler oluyor?

Kartal, Efe’nin anlaşma teklifini kabul etmez. Bunun dışında Efe katili bulmak için yeni plan arayışına girer. Kartal, Efe’den kurtulmaya çalışırken, önüne çıkan engeller İzleyicileri heyecanlandırır. Mesut’a verdiği zararın bedelini Kartal öder. Nezih ise suç dünyası içindeki konumunu korumak için elinden gelen her şeyi yapar.

Cinayetin üzerindeki gizemin ise ortaya çıkıp çıkmayacağı da merak söz konusu oldu. Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’a ait olan Üç Kuruş dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İzleyici şimdi dizinin yeni bölümünde neler olacağını merak ile bekliyor. Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora ve Nursel Köse gibi Yetenekli oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizi, Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.