Üç Kuruş Dizisi, Destan dizisi, Aziz dizisi Tüm Reytingleri Değiştirecek!

Üç Kuruş Dizisi, Destan dizisi, Aziz dizisi Tüm Reytingleri Değiştirecek!

Yeni sezonun başlamasının ardından birçok dizi yayın hayatına başladı. Yeni projelerin ekranlara gelmesinin ardından birçok dizinin fişi çekildi. Alınan bilgiler neticesinde altı yeni dizi ekranlara gelecek. İşte haberin tüm detayları...

Birbirjnden iddialı yeni projelerin ekranlara geldiği ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde yeni sezonun en çok merakla beklenen dizileri arasinda yer alan Üç Kuruş simdiden tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Show TV’de pazartesi akşamları Üç Kuruş isimli dizinin yayınlanacağını açıkladı. Ay Yapım imzalı aksiyon dizisi Üç Kuruş’un başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ve Nesrin Cavadzade yer alıyor. Dizi mafya, polis ve katil üçgenini konu alıyor. Bunun dışında Bozdağ Film tarafından çekilen Destan dizisi de merak söz konusu oldu. ATV ekranlarında yayınlanacak olan Destan dizisi Batuga ile Akkız’ın destansı aşkı anlatacak.

Show TV tarafından ekranlara gelecek olan Aziz dizisi ise 930’lı yıllarda geçen hikayeyi konu almaya hazırlanıyor. Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak Sana Söz dizisinin başrollerinde Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya yer alıyor. Dizinin yayın tarihi ise henüz netlik kazanmadı. Fox TV’de yayınlanacak dram dizisi Elbet Bir Gün ekranlara gelmeye hazırlanıyor. FOX TV'nin merakla beklenen Elkızı dizisi ise 23 Ekim Cumartesi gününe damgasını vurmayan hazırlanıyor.