Üç Kuruş Dizi Kadrosuna Efsane İsim Katıldı! Üç Kuruş Kadrosuna Beklenen Oyuncu Dahil Oldu!

Üç Kuruş Dizi Kadrosuna Efsane İsim Katıldı! Üç Kuruş Kadrosuna Beklenen Oyuncu Dahil Oldu!

Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Üç Kuruş dizisi ilk bölümü ile ekranlara geldi. Ay Yapım imzalı dizi dikkat çekmeyi başardı. Show TV Çukur dizisinin ardından Üç Kuruş isimli diziyi ekranlara taşıdı. İşte haberin detayları...

Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken Üç Kuruş dizisi Çukur dizisinin yarattığı etkiyi bırakmayı amaçlıyor. Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Civan Canova, Nursel Köse, Aslıhan Malbora gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizi ilk bölümü ile ekranlara geldi. Dizi çingene mahallesi olan Çıngıraklı'da geçiyor. Alınan bilgiler neticesi Üç Kuruş dizisi ezilen çingenelerin hayatlarını konu alarak ekranlara taşıyor.

Üç Kuruş dizisi büyük yankı uyandırdı

Konusu ve oyuncu kadrosu ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Üç Kuruş dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Alınan bilgiler neticesinde yeni oyuncunun diziye dahil olmasının ardından Üç Kuruş dizisi sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Yapılan açıklamalara göre Zafer Algöz, Üç Kuruş dizisinin ekibine katıldığını açıkladı. Nesrin Cavadzade ise Üç Kuruş isimli dizide Bahar karakterine hayat verecek. Zafer Algöz ise Bahar karakterinin babası olan Nezir’i canlandıracak.

Zafer Algöz kadroya dahil oldu

Ay Yapım, Üç Kuruş isimli dizide Nezir karakterine hayat verecek bir oyuncuyu arıyordu. Yapılan titiz çalışmanın ardından alınan bilgiler neticesinde Zafer Algöz'ün Nezir karakterine hayat vereceği ortaya çıktı. Yetenekli oyuncu Zafer Algöz önümüzdeki hafta Üç Kuruş isimli dizide ekranlara gelecek. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Cem Yılmaz'ın Netflix için çektiği Erşan Kuneri dizisinde rol alarak kariyer merdivenlerini tırmandı. Erşan Kuneri isimli yapımda Zafer Algöz dışında Uraz Kaygılaroğlu da yer aldı. Uraz Kaygılaroğlu ve Zafer Algöz, Erşan Kuneri’den sonra bu kez de Üç Kuruş isimli dizide tekrardan bir araya gelecek. Bunun dışında Zafer Algöz Kurtlar Vadisi dizisinde sergilediği performansı ile de ön plana çıkmıştı. Ayrıca yetenekli oyuncu Behzat Ç ve Beni Böyle Sev isimli yapımlarda da rol aldı.