Euro 38,02 %-0,14
Dolar 34,13 %0,11
Sterlin 45,59 %0,22
Altın 2.885 %0,37

Üç Kız Kardeş'te Somer ve Türkan'dan Şok Açıklama!

Üç Kız Kardeş dizisinde yaşanan olaylarla birlikte Kanal D'de büyük bir yıkım yaşanacak. İzleyiciler son bölümdeki olaylara anlam veremedi. Güncel gelişmeler ve dahasıyla ilgili sizlere bilgiler ileteceğiz. İşte sevilen dizideki son durum haberimizde...

üç kız Kardeş Mine ve Soner

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son bölümünde neler yaşanıyor? Öyle ki Somer için alınan karar izleyicilere ters köşe yaptıracak. Türkan'dan gelen hamle sonrasında sosyal medyada oyuncu için tepki dolu paylaşımlarda bulunuldu. Peki ya bizleri hangi gelişmeler beklemekte? Güncel olarak merak edilenleri aktaracağız. Öte yandan çeşitli ifadelere de yer verilecek. Dolayısıyla gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediğini açıklıyoruz.

Türkan Somer'i Affetti!

Yaşanan tüm olaylara rağmen Türkan'ın Somer'i affetmesi şaşırttı. Dolayısıyla gelinen noktada böyle bir detayın yaşanması tepkilere neden oldu. İzleyiciler, dizinin hikayesini beğenmediklerini söyledi. Son bölümde Türkan'ın kararı bir hayli eleştiriye maruz kaldı.

Dizide Güncel Olarak Yaşananlar

Üç Kız Kardeş dizisinin son bölümünde yaşananlar derlendi:

"Nesrin, biricik kızı Türkan’ı Somer’le gönderdiği için kaygı ve merak içindedir. Nesrin, duygularını Nezahat’la paylaşırken Türkan ve Somer’in yaşadığı çalkantıları Sadık’tan gizlerler. Nesrin’e emanet edilen Kiraz bebeği almak için Türkan gelir.

Mine’nin Somer’e olan aşkı sebebiyle gözünü karartıp kendisini balkondan atması Somer’in başına büyük bela açar. Somer ve Türkan, Mine’nin hayatına kastetmekten töhmet altında kalırken hastanede sahipsiz kalan Mine’ye Rüçhan, Mine’nin bebeği Kiraz’a da Türkan sahip çıkar. Türkan, yaşadığı sarsıntıların sonunda evliliği ve karnındaki bebeğiyle ilgili kesin bir karar verir."

Yazar: Admin
<