Euro 37,99 %0,29
Dolar 34,00 %-0,15
Sterlin 45,26 %0,59
Altın 2.827 %0,89

Teşkilat Oyuncu Kadrosu Baştan Aşağı Yenilendi!

TRT 1 dizisi Teşkilat'ta bizleri neler bekliyor? Güncel gelişmeler eşliğinde diziye dair bilinmeyenleri aktaracağız. Öyle ki son zamanlarda dizi hakkında çok daha fazla bilgi verilmişti. Şimdi ise oyuncu kadrosunun baştan aşağı değiştiğini görüyoruz. Teşkilat'a kimler katıldı?

Teşkilat Dizisi

Teşkilat dizisine dair çeşitli bilgiler veriliyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Öte yandan diziye dair neler biliyoruz? Güncel oyuncu kadrosu bir anda gündem oldu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide bambaşka isimlerin diziye dahil olduğunu görüyoruz. Öyle ki EDHO ve Aziz dizisinden gelen isimler şok edecek.

Diziye Kimler Katıldı?

Oktay Kaynarca ile yıllarca yan yana oynamış olan Yunus Emre Yıldırımer, artık Teşkilat dizisinde yerini alacak. Ünlü ismin diziye katılması izleyicileri sevindirdi. Tüm bu detaylarla birlikte çeşitli bilgiler de verildi. Dolayısıyla sevilen yapıma dair neler biliyoruz sizlerle paylaşacağız.

Murat Yıldırım da Dizide!

Aziz dizisi finali kesinleştikten sonra Murat Yıldırım'ın yeni durağı Teşkilat oldu. Dolayısıyla başarılı oyuncu için karakter oluşturuldu. Ünlü ismin Ömer Atmaca karakteri ile karşımıza çıktığını görüyoruz. İşte güncel gelişmelerle birlikte bizleri bekleyenler ve çok daha fazlasını sizlere iletmeye devam edeceğiz. Oyuncu kadrosu oldukça büyük etki yaratacağa benziyor. Çağlar Ertuğrul'un yeri dolacak mı bunu zamanla göreceğiz.

Yazar: Admin
<