Teşkilat Dizisinin Oyuncusu Açıkladı: Teşkilat Dizinin Hikayesi Değişiyor..

Teşkilat Dizisinin Oyuncusu Açıkladı: Teşkilat Dizinin Hikayesi Değişiyor..

Teşkilat dizisine dahil olan oyuncunun kim olduğu merak edildi. TRT 1 ekranlarında oynayacak isim ile Serdar arasında yaşanacaklar şok etkisi yaratacak. Çağlar Ertuğrul'a yeni bir arkadaş geliyor. Reytinglerin daha da artması beklenmekte. Peki diziye yeni katılan oyuncu hangi karakteri canlandıracak?

Teşkilat dizisinin yeni bölümünde ünlü oyuncuyu göreceğiz. Daha önce de dizide adı geçen ünlü isim bu sefer dizinin oyuncu kadrosunda yerini alacak. Peki reyting rekorları kıran Teşkilat'a kim katılıyor? TRT 1 ekranlarında göreceğimiz ünlü oyuncu şimdiden merak ediliyor. Teşkilat dizisine katılan oyuncunun adı nedir?

Emre Başer Teşkilat'ta!

Ünlü oyuncu Emre Başer, dizinin yeni oyuncuları arasında olacak. Üstelik canlandıracağı karakter dahi belli oldu. Serdar karakterinin yaşadığı zorlu anlardan sonra diziye nefes verecek olan Emre Başer, yeni bölümle birlikte kadroya dahil olabilir. Bir yandan da nasıl bir karakterde olacağı araştırılıyor.

Mahkumu Oynayacak

Kendisini dizide mahkum karakteri ile göreceğiz. Böylelikle dizinin yoğunluğu yalnızca Çağlar Ertuğrul değil aynı zamanda Emre Başer üzerinde de olacak. Bu da hikayenin çok daha etkin bir şekilde işlenmesini sağlayacaktır. Her bölümü reytinglerde zirveyi gören dizi için önemli bir gelişmeydi. Çünkü hikaye sürekli olarak kendini tekrarlarsa izleyiciler diziden sıkılacaktır. Hali hazırda bunun önüne geçilmesi adına düzenli olarak oyuncu transferleri sağlanıyor. Teşkilat izleyicileri diziye yeni katılacak oyuncunun nasıl bir performans sağlayacağını merakla beklemekte.