Teşkilat Dizisinin İkinci Sezonunda Büyük Oyuncu Değişikliği! Kadroya Yeni İsimler Dahil Oldu

Teşkilat Dizisinin İkinci Sezonunda Büyük Oyuncu Değişikliği! Kadroya Yeni İsimler Dahil Oldu

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Teşkilat 2. sezon öncesi yaşanan gelişmeleri ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Zehra karakterine hayat veren Deniz Baysal temmuz sonu gibi Ankara'ya dönerek çekimlere katılacağını açıkladı.

Deniz Baysal tarafından yapılan açıklama Teşkilat dizisinin çekimlerinin yakın zamanda başlayacağını ortaya koydu. Böylelikle dizinin yeni bölümlerinde Eylül ayında izleyici ile buluşacağı ortaya çıktı. Birinci sezonu 14 bölüm süren Teşkilat dizisi reyting patlaması yaşadı. Güçlü ve aksiyonlu sahneleri ile rakiplerini sollayan Teşkilat sosyal medyada da yüksek etkileşime sahip oldu.

Teşkilat dizisinin ikinci sezon ayrıntıları ortaya çıktı

Teşkilat dizisinin ikinci sezon ayrıntıları ortaya çıktı. Ayrıca dizinin etkileşimin ikinci sezonda da devam etmesi bekleniyor. Teşkilat dizisinin ikinci sezonu öncesi önemli ayrılıklarda gerçekleşti. Kulislerden alınan bilgiler neticesinde yönetmen Hakan Kırvavaç projeye veda etti. Bunun dışında ünlü yönetmen 14 bölüm süren ilk sezonun ardından kadroya veda etti ancak dizinin başarısında da büyük katkı sağladı.

Yönetmen değişikliği yaşayan Teşkilat dizisinin ikinci sezonunda Son Yaz adlı diziyi çeken Burak Müjdeci ve Burak Arlıer dizinin yeni yönetmeni olacak. Burak Arlıer, Teşkilat dizisinde iyi bir döneme hazırlanıyor. Ayrıca bazı değişimler yaşanacağı da gelen bilgiler arasında yerini aldı. Hikâyeye yeni karakterlerin katılacağını ve aksiyonlu bol sahnelerin ekranlara geleceği söyleniyor.

Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosuna bir isim daha dahil oldu

Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosuna bir isim daha dahil oldu. Alınan bilgiler neticesinde Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan Mahmut Paşa olarak ekranlara gelen ve Maraşlı dizisinde de hurdacı olarak ekranlara çıkan Hakan Boyav, Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosuna katıldı.

Diziye yeni isimlerin katılması ile projenin daha etkili hale geleceği belirtildi. Ayrıca önemli yeniliklerin yapıldığı Teşkilat dizisi çekimleri de yakın zamanda yapılacak. Dizinin ikinci sezon çekimlerine az kalması ile yeni isimlerin ortaya çıkması bir oldu.