Teşkilat Dizisinde Kimsenin Aklına Gelmeyecek İsim Diziden Ayrılıyor!

Teşkilat Dizisinde Kimsenin Aklına Gelmeyecek İsim Diziden Ayrılıyor!

Teşkilat'ta yine bir ayrılık yaşanacak. Bu sefer ayrılması beklenen isim Gürkan Uygun değil. Dizide Halit Başkan olarak tanınan ünlü oyuncu TRT 1 ekranlarında oynamayabilir. Peki Teşkilat'tan neden ayrılıyor? Serdar'ın bu ayrılıkta payı yüksek. Teşkilat'tan hangi oyuncunun ayrılacağı hakkında çeşitli iddialar ortaya atıldı.

Teşkilat'ın yeni bölümünde öyle bir sahne yaşandı ki pek çok kişi o sahneye ilişkin sahte yorumunu yaptı. Peki ünlü oyuncu diziden gerçekten ayrılacak mı? Çünkü görülen o ki Serdar silahla ateş ediyor. Ayrıca pek çok kişi Gürkan Uygun ayrılır diye beklerken bambaşka bir isim diziye veda edecek. Henüz katılalı birkaç bölüm olmasına rağmen diziden ayrılacağı anlaşıldı. TRT 1'deki Teşkilat dizisinden kim ayrılıyor? Merakla beklenen diziye dair son gelişmeler...

Turgut Tunçalp Artık Yok!

Turgut Tunçalp'in hayat verdiği Halit Başkan, Serdar tarafından vurulacak. Bu sahne için pek çok yorum yapıldı. Kimilerine göre her şey Serdar'ın hayalindeydi. Dolayısıyla ayrılık gelişmesi yaşanmayacak. Ancak kimileri ise sahnenin doğru olduğu ve artık Turgut Tunçalp'in oynamayacağını düşünüyor. Her iki ihtimalde de seyirciler ne düşüneceğini bilemedi.

Diziye Yeni Katılmıştı

Turgut Tunçalp, yeni sezonda diziye katılan oyuncular arasındaydı. Ünlü ismin kısa süre sonra veda edecek olması hayal kırıklığı yarattı. Halit Başkan karakteri ile tanınıyordu. Serdar'ın ateş etmesi her şeyi değiştirdi. Şimdi ise dizideki son dakika gelişmeleri sorgulanıyor. TRT 1'deki dizi bu akşam her şeyi açığa çıkaracak.