Teşkilat Dizi Oyuncuları Zor Durumda! Bakalım Şimdi Ne Yapacaklar!

Teşkilat Dizi Oyuncuları Zor Durumda! Bakalım Şimdi Ne Yapacaklar!

Burak Sağyaşar ve Timur Savcı’nın yapımcılığını üstlendiği Teşkilat dizisi 24 Ekim Pazar günü ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 19. Bölümüyle ekranlara gelecek olan dizinin yeni bölümü ise merak söz konusu oldu. İşte Teşkilat dizisinin yeni bölümüne dair tüm detaylar...

Alınan bilgiler neticesinde Teşkilat dizisinin yeni bölümünde çok önemli gelişmeler yaşanacak. Sağlık problemlerinden dolayı ilk sezonda dizinin oyuncu kadrosundan ayrılan Mesut Akusta diziye tekrardan dahil oluyor. Mete Başkanın kadroya gelmesi ile birlikte nelerin değişeceğini ise şimdiden merak ediliyor. Teşkilat dizisinin 19. Yeni bölüm fragmanı izleyiciler ile buluştu.

Teşkilat dizisinin 19. bölümünde neler olacak?

Dizinin yeni bölümünde Mete Başkan Zehra’yı kurtarmayı başarır. Serdar’ın kayıp olmasının ardından Zehra bu gizemi çözmek için elinden gelen her şeyi yapacağını açıklar. Bunun dışında Yıldırım ve Ceren’in buluşması ise Serdar’ı maceradan maceraya sürükler. Serdar ise parçaları bir bir yerine koymak için mücadele verir.

Teşkilat ekibini yeni görevler bekliyor!

Mete Başkanın Teşkilat ekibine tekrardan dönmesinin ardından yeni görevler de belli olur. Ekip, gemi saldırısının sorumlusu olan Ariel’in peşini bırakmamakta kararlıdır. Fakat Teşkilat ekibi Suriye’de hiç beklemediği bir sürpriz ile karşı karşıya kalır. Teşkilat dizisi 19. Yeni bölümüyle 24 Ekim Pazar günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Teşkilat dizisi ikinci sezonda da tahtını kaptırmadı

Teşkilat dizisi birinci sezonda olduğu gibi ikinci sezonda da tahtını kaptırmayarak çok iyi reytingler almayı başardı. Aksiyon dolu sahneleriyle ekranlara gelen Teşkilat dizisi yine izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Dizi severler Teşkilat dizisinin yeni bölümünde ne olacağını merakla beklerken fragmanını da büyük bir hayranlıkla izliyor.