Survivor 2021'den Kimin Ayrılacağı Belli Oldu! O İsim Adaya Veda Edecek!

Survivor 2021'den Kimin Ayrılacağı Belli Oldu! O İsim Adaya Veda Edecek!

Survivor 2021'de birleşme partisinden sonraki süreç büyük önem taşıyor. Adadan kimin ayrılacağına yönelik önemli bir ifşa paylaşıldı. Eğer doğru çıkarsa adadan kimin ayrılacağı önceden duyurulmuş olacak. Survivor 2021'de adaya kim veda etti?

Survivor 2021'de gerilim ve heyecan gittikçe artıyor. Birleşme partisiyle beraber rekabet daha da kızışacak. Finale doğru yaklaşıldıkça izleyiciler de yarışmacılar da heyecanına yenik düşebiliyor. Aynı zamanda kimlerin eleneceği konusunda izleyiciler kendi aralarında tahminlerde bulunuyor. Yarışmacılar arasında zaman zaman stratejik olarak gruplaşmalar oluyor. Grubun dışın kalan veya yarışmayı kazanamayanlar oldukça dezavantajlı bir konuma düşüyor. Sosyal medyada her hafta elenen isimlerin tahmin edildiği bilinmekte. Fakat tahmin etme olayına yeni bir anlayış kazandırmış olan Survivor İfşacısı öyle paylaşımlarda bulundu ki görenler gözlerine inanamadı. Yaptığı paylaşımlara göre Survivor'da kimin eleneceğine dair önemli ipuçları bulunuyor. Açıklamalar ne kadar doğru yakın zamanda öğreneceğiz fakat bu ifşalar doğru çıkarsa programın geleceği açısından riskli bir ortamın oluştuğu söylenebilir.

Survivor 2021 Bu Hafta Kim Elenecek?

Survivor İfşacısının yaptığı ifşalara göre Survivor 2021'de kimin eleneceği konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. İzleyicilerin çoğu Poyraz'ın veya ona yakın isimlerden birinin eleneceğini düşünüyordu. Gerçeğin ise bambaşka olduğu ortaya çıktı. Peki Survivor 2021'den elenecek isim kim?

Survivor İfşacısı Elenecek Kişiyi Açıkladı!

Survivor İfşacısına göre bu hafta adadan ayrılacak isim Hanzade olacak. Birleşme partisiyle beraber Hanzade adaya veda edecek. Duygu dolu anların hemen ardından ise ifşacıdan diğer hafta kimin eleneceğine dair tahminde bulunması bekleniyor.

Hanzade Adaya Veda Edecek mi?

Hanzade'nin adaya veda edip etmeyeceğine dair kesin bir bilgi henüz yok. Oylamalarda dezavantajlı olursa Hanzade'nin adaya veda ettiğini görebiliriz. Ancak Survivor 2021'e şu an için veda etmedi. Survivor ifşalarının doğruluğu da bu konuda büyük önem taşımakta. Eğer ifşalar doğruluk niteliği taşıyorsa insanların programa olan güveni azalacak. Çünkü basit bir şekilde kimin eleneceği tahmin edilirse programı izlemein de bir anlamı kalmaz. Zaten izleyicilerin çoğunluğu bu tarz ifşaların yalnızca tahminden ibaret olduğunu düşünüyor.