Son Yaz Dizisinde Kimsenin Beklemediği Bir Ayrılık Gelebilir!

Son Yaz Dizisinde Kimsenin Beklemediği Bir Ayrılık Gelebilir!

FOX TV'nin bir anda fenomen dizisi olan Son Yaz da beklenmedik olay yaşandı. Savcı Selim'in vurulması dizide ayrılık olabilir izlenimi verdi. Peki Savcı Selim Ölecek mi? Savcı Selim diziye veda mı edecek?

Ali Atay, Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan, Şebnem Dönmez, Emre Karayel, Alperen Duymaz, Sinan Tuzcu gibi bünyesinde oldukça başarılı oyuncuları barındıran Son Yaz dizisinde akıl almaz olaylar yaşandı. Yeni bölümün fragmanı yayınlanan dizide Savcı vuruluyor! Peki Savcı hayatta kalabilecek mi? 

SON YAZ DİZİSİNİN DURUMU!

Fox TV’nin bir anda parlayan dizisinde akıl almaz olaylar yaşandı. 11. Bölüm fragmanı yayınlanan dizide Savcı Selim Kara vuruluyor. Önceki bölümlerde Kızı Yağmura veda eden Savcı, şimdi de kendisi vuruldu. Akgün ile karşı karşıya gelen Savcı, Halil Sadi’nin hain planının gerçekleşmesini izlemek zorunda kalıyor. Devreye girmek zorunda kalan Halil Sadi kendisini devreye sokunca olur olmaz şeyler yaşanmak zorunda kalınıyor.

SAVCI SELİM ÖLECEK Mİ?

Savcı Selimi bir anda kurşuna dizen Sadi’ye Akgün engel olamıyor! Silahının kaybolduğunu fark eden Akgün telaşlanmaya başlarken olayı izlemek durumunda kalıyor. Son kısımda ise Savcının gözlerini birden açmasıyla üzerinde çelik yelek mi vardı iddiası seyirciler arasında söylendi.