Show TV Kuzey Yıldızı Dizisinin Fişini Çekti! Kuzey Yıldızı Final Tarihi Açıklandı!

Show TV Kuzey Yıldızı Dizisinin Fişini Çekti! Kuzey Yıldızı Final Tarihi Açıklandı!

Kuzey Yıldızı 3 sezondur ekranlarda hayranlarıyla buluşuyordu. Fakat son gelen haberlere göre final yapma kararı aldı. Kuzey Yıldızı ne zaman final yapacak? Kuzey Yıldızı neden final yapıyor? Kuzey Yıldızı 4.sezon olacak mı?

Kuzey Yıldızı dizisi 3 sezondur ekranlarda yayın yapmaktadır. Başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci oynamaktadır. Mükemmel bir Karadeniz dizisidir. 4.Sezon gelecek mi? soruları şimdiden sorulmaya başladı. Fakat Show TV aynı düşünce içerisinde değil.

Final Yapmasın!

Bir çok dizisin peş peşe final kararından sonra gözler Kuzey Yıldızı dizisine çevrildi. Belli hayran kitlesi olan diziye sosyal medyadan final yapmasın yorumları gelmeye başladı.

Show TV Fişini Çekti!

Sosyal medyada final yapmasın yorumları pekte etkili olmadı. Kuzey Yıldızı Haziran ayında final yapma kararı aldı. Hayranların korktukları başlarına geldi. 4.sezon çekimleri olmayacak. Sosyal medyada tepkiler arttı.

4.Sezon Olmayacak!

Show TV net  olarak  68.bölümde  final yapacağını açıkladı. Hayranları sosyal medyada 4.sezonunda gelmesini istedi. Show TV'ye  sosyal medya üzerinden tepkiler yağdırdılar. Her ne kadar  tepkiler gelse de bu karar kesin gibi gözüküyor.