Seyirci İstedi Züleyha Gidiyor! Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Tekrar Yaprak Dökümü Başladı!

Seyirci İstedi Züleyha Gidiyor! Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Tekrar Yaprak Dökümü Başladı!

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakteri ön plana çıktı. Hilal Altınbilek'in hayat verdiği Züleyha karakteri yeni fragmanda adeta idam ediliyor. Alınan bilgiler neticesinde hikayesi noktalanan yetenekli oyuncunun ölüm senaryosu yazıldı. İşte haberim tüm ayrıntıları...

Başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı gibi yetenekli oyuncularım bulunduğu Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Murat Ünalmış kadrodan ayrılma kararı almıştı. Sezon ortasında Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık da diziden ayrıldı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol olarak 3 karakter kaldı. Hilal Altınbilek'in hayat verdiği Züleyha karakterinin ise ismi karalandı.

Züleyha idam ediliyor!

Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonuyla da büyük yankı uyandırmayı başardı. Perşembe akşamları ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümüne dair 3. fragman yayınlandı. Dizide Ümit Kahraman'ın cesedi bulundu. Cesette kurşun çıktığını söyleyen polis memuru Züleyha'nın üzerine odaklandı. Züleyha, Ümit Kahraman'ı öldürdüğü için tutuklandı. Bunun üzerine Züleyha'nın idam edileceğine dair sözler dile getirildi. Hilal Altınbilek'in hayat verdiği Züleyha karakterinin idam edileceğine dair diyalog izleyicileri bir hayli üzdü. Dizi severler Züleyha karakterinin ölüp diziden çıkacağına dair fragmanı izledi.

Hilal Altınbilek, diziden ayrılıyor mu?

Züleyha, Ümit Kahraman'ı öldürdüğüne dair evinden alındı. Bunun üzerine Züleyha'nın idam edileceğine dair sözlerin dile getirilmesi ile Hilal Altınbilek'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı da merak söz konusu oldu. Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlandığı günden bu yana ekranlarda olan Hilal Altınbilek'in diziden ayrılacağını dair iddialar gündeme geldi. Fakat izleyiciler konu ile alakalı resmi bir açıklama beklerken kanal ya da yapım ekibinden herhangi bir açıklama gelmemesi iddiaları çürüttü.