Sevilen Oyuncu Hazal Kaya'nın Paylaşımı Paniğe Neden Oldu! Sağlığıyla İlgili Bilgi Verdi

Sevilen Oyuncu Hazal Kaya'nın Paylaşımı Paniğe Neden Oldu! Sağlığıyla İlgili Bilgi Verdi

Hazal Kaya, daha önce geçirmiş olduğu virüs rahatsızlığı ile ilgili ilk defa konuştu. Pera Palas'ta Gece Yarısı dizi çekimleri sırasında sağlık sorunları yaşayan güzel oyuncu, dizi çekimlerine ara verildiğini aktardı.

Hazal Kaya'yı severek takip eden kullanıcılar, onun sosyal medya hesabından son zamanlarda yaptığı paylaşıma ithafen şaşkınlıklarını gizleyemedi. Sağlık durumu hakkında bilgi verdiği anlarda daha önce virüse yakalandığını açıkladı.

Hazal Kaya Virüse Yakalanmış!

Yeni dizisi için çekimlere devam ederken virüse yakaladığı belirtilen Hazal Kaya, karantinaya girerek sağlığının düzelmesini beklemiş. Zamanla virüsü atlatan ünlü oyuncunun şu an için sağlığının gayet yerinde olduğu belirtiliyor. Kendisi de konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Hazal Kaya Nasıl Virüs Kaptı?

Hazal Kaya'nın Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi çekimlerinde virüse yakalandığı açıklandı. Dizi çekimlerine bir süre ara verildi ve oyuncunun sağlığı düzelene kadar da çekimler devam etmedi. Bu haberi ise sağlığına kavuştuktan sonra verdi. Hali hazırda dizinin çekimleri henüz sonlanmamış ve yayın hayatına başlamamışken güncel bir şekilde bilgi vermesine gerek yoktu. Tüm bu olaylar bittikten sonra gönül rahatlığı ile böyle bir rahatsızlık sürecinden geçtiğini herkese duyurmuş oldu. Sevilen oyuncunun pek çok hayranı bulunuyor ve onun sağlık durumu hayranları başta olmak üzere sanat camiası için oldukça önemli. Kendisini sevenlerin, virüs açıklaması sonrasında ona geçmiş olsun dileklerinde bulunduğu belirtildi.

Pera Palas'ta Gece Yarısı Ne Zaman Başlıyor?

Netflix dizisi olan Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisi, yakın zamanda Netflix platformunda yayın hayatına başlayacak. Bu yıl içerisinde çıkması bekleniyor. Bir aksilik olması veya çekimlerin uzaması durumunda ise 2022 yılına sarkabilir. Ancak şu an için böyle bir açıklamada bulunulmadı. Ünlü ve güzel oyuncu Hazal Kaya'nın da bu dizide yer aldığını belirtelim. Charles King'in yazmış olduğu bir eserden etkilenilen ve uyarlanan bu dizi, şimdiden büyük ilgi çekti. Yayınlandığı günden itibaren de milyonları ekrana kitleyeceğe benziyor. Dizinin çekimleri henüz sona ermedi ancak büyük bir yol kat edildiği bilgisi ulaştı.