Seni Çok Bekledim Dizisinin Acı Günü Belli Oldu! Seni Çok Bekledim Final Tarihini Resmen Duyurdu!

Seni Çok Bekledim Dizisinin Acı Günü Belli Oldu! Seni Çok Bekledim Final Tarihini Resmen Duyurdu!

Seni Çok Bekledim dizisi reytinglere dayanamadı. Yeni çıkan diziler Seni Çok Bekledim dizisinin yerinden etti. Üzücü haber kısa sürede duyuldu. Seni Çok Bekledim neden final yapıyor? Seni Çok Bekledim ne zaman final yapıyor?

Seni Çok Bekledim dizisi kaliteli oyuncu kadrosuna rağmen bir türlü reyting sıralamasında tutunamadı. Haliyle dizinin final yapmasına karar verildi. Final haberinin gelmesinin ardından izleyiciler dizinin kaç bölüm sonra sona ereceğini de araştırmaya başladı.

Seni Çok Bekledim Yayından Kaldırılıyor

Etkili senaryosuna rağmen dizinin yakın zamanda yayından kaldırılacağı öğrenildi. İlk bölümden itibaren arzu ettiği başarıyı yakalamaması dizinin sona ermesindeki en önemli sebep olarak kaydedildi.

3 Bölüm Sonra Bitiyor

Dizinin final yapması için son 3 bölüm kaldı. Yeni bölümde Ayliz'in başına gelenler konu edilecek. Büyük olasılıkla Ayliz geri dönüşü olmayan bir hasar alacak. Bu nedenle önümüzdeki haftalarda dizinin daha da kritik sahnelere imza atması bekleniyor.

Yeni Dizi Projesi Hayata Geçebilir

Seni Çok Bekledim dizisinin final yapmasından sonra Star TV'de yayın hayatına başlaması gereken farklı bir projenin ortaya çıkacağı belirtildi. Ancak proje hakkında henüz detaylı bir bilgi yok. Yakında yeni dizi projesiyle ilgili fragman ve tanıtım gelişmeleri de yaşanacaktır. Özcan Deniz'in başrolde olduğu Seni Çok Bekledim dizisi için ise geri sayım başladı.