Seksenler Dizisinde Beklenmedik Ayrılık Geçekleşti! Seksenler Dizisi Ne Zaman Final Oluyor?

Seksenler Dizisinde Beklenmedik Ayrılık Geçekleşti! Seksenler Dizisi Ne Zaman Final Oluyor?

Seksenler dizisinden ayrılacağı belirtilen ünlü oyuncu oldukça şaşırttı. Pek çok kişi onun ayrılmasını istemiyor. Reha Özcan'ın diziye henüz yeni katıldığı ve bu kadar erken ayrılmaması gerektiği vurgulanmakta. Adil Hoca diziden ayrılıp yeni bir diziye katılacak.

Seksenler, geçtiğimiz yıllardan bu yana sevilerek izlenen bir yapım haline geldi. TRT 1 dizisine geçen sezon katılan pek çok isim dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Ancak gelen son bir gelişmeye göre ünlü oyuncunu ayrılığı doğrulanacak. Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel'in de yer aldığı kadrodan bir isim ayrılmak üzere. Hangi oyuncu Seksenler'e veda ediyor? Anlaşılan o ki yeni bir dizinin başrol oyuncu kadrosuna geçiş yapacak.

Adil Hoca Diziden Ayrılacak mı?

Adil Hoca karakteri dizide oldukça sevilmekteydi. Reha Özcan'ın canlandırdığı bu karakterin birkaç hafta içinde ekranlara veda edeceği iddia edildi. Şu an için net bir gelişme olmasa da hangi dizide oynayacağına ilişkin bazı bilgiler elde ettik. Peki sevilen ismin yerine kim gelecek? Adil Hoca'nın direkt olarak diziden ayrılması bekleniyor. Bunun yanı sıra Reha Özcan'ın başrol oynayacağı dizi de açıklandı.

Üç Kız Kardeş Dizisinde Oynayacak

Kanal D'de yayın hayatına başlayacağı haberi gelen Üç Kız Kardeş dizisi, büyük dikkat çekmekte. İclal Aydın'ın da başrolde oynadığı diziye bir de Reha Özcan katılacak. İkilinin karı koca şeklinde oynaması bekleniyor. Ayrıca dizinin yayın tarihi olarak 2022 Ocak ayı gösterilmekte. Eğer bir aksilik yaşanmaz ise birkaç aya diziyi Kanal D ekranlarında göreceğiz.