Sefirin Kızı Nare'ye Yargısız İnfaz Yapıldı! Nare'nin Cevabı Gecikmedi!

Sefirin Kızı Nare'ye Yargısız İnfaz Yapıldı! Nare'nin Cevabı Gecikmedi!

Sefirin Kızı dizi oyuncu Nare'nin diziden ayrılışı olay oldu. Sosyal medya da yapılan açıklamalar Nare'yi üzdü. Nare'nin cevabı gecikmedi. Kimse şaşkınlığını gizliyemedi.

Sefirin Kızı dizisinden apar topar ayrılmak zorunda kalan Neslihan Atagül, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor. Sağlık sorunları nedeniyle başrol oynadığı diziyi bırakan ünlü oyuncunun geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalandığı açıklanmıştı. Diziden ayrılmasının ardından Sefirin Kızı dizisinde de bazı değişimler meydana geldi. Senaryo anlamında hiç beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün'ün beraber oynadığı dizinin yayın hayatı hala devam etmekte. Her ne kadar zaman zaman final yapacağı iddia edilse de diziden şu an için böyle bir karar çıkmadı.

Neslihan Atagül Sefirin Kızı'yla İlgili Konuştu!

Sefirin Kızı dizisinden neden ayrıldığını bir kez daha açıklamak zorunda kalan Neslihan Atagül, bir hayranına yanıt vererek tekrar sosyal meydanın gündemi haline geldi. Yeni projelerle ismi anılsa da şu an evde dinlendiği biliniyor. Bir süre daha oyunculuk yapmayacağı düşünülen oyuncunun sağlığına dikkat etmesi gerekmekte. Geçirdiği hastalık nedeniyle çok fazla hareket etmemeli onun yerine dinlenerek tedavi olmalı. Kendine bakmanın büyük önemi olduğu bu rahatsızlıkta eşi Kadir Doğulu'nun desteğini esirgememesi de oldukça önemliydi.

Neslihan Atagül Hayranına Yanıt Verdi!

Bir hayranının Sefirin Kızı dizisinden ayrılması üzerine Neslihan Atagül'e küstüğünü yazması üzerine Neslihan Atagül'den cevap gecikmedi. Ayrılığının nedeninin sağlık sorunları olduğunu vurgulayarak oyunculuk yapamadığını belirtti. Bu yüzden kendisine küsmemesi gerektiğini ifade etti. Hayranıyla olan iletişimi diğer takipçiler tarafından da olumlu karşılandı. Güzel oyuncunun üslubu ve tavrı o kadar iyiydi ki bu tavrı sosyal medyada çok konuşuldu. Oyuncu hakkında her ne kadar olumsuz iddialar ortaya atılsa da bunların tamamen asılsız haberlerden oluştuğu belirtiliyor.

Yargısız İnfaz!

Dizide tartışma çıkardığı veya sağlık sorununu bahane ederek diziden ayrılmak istediği gibi pek çok iddia bulunmakta. Ancak konuyla ilgili herhangi bir gelişme yaşanmaması ve iddiaların belirli bir dayanağı olmamasından ötürü Neslihan Atagül'e iftira atılmış kabul ediliyor. Sonuç itibariyle hastane raporlu hasta olduğu tescillenen bir oyuncunun diziden ayrılması normal karşılanmalı. Ancak ayrılığına kılıf bulmak isteyenler tarafından kendisinin adı kirletilmeye çalışılıyor. Bu konudaki tavrını ve sakinliğini daima koruyan güzel oyuncunun profesyonelliğinden ödün vermemesi oldukça iyi.