Sefirin Kızı Dizisinden Üzücü Haber Gelebilir! Seyirciler Bu Duruma Tepkili!

Sefirin Kızı Dizisinden Üzücü Haber Gelebilir! Seyirciler Bu Duruma Tepkili!

Sefirin Kızı dizisinde işler pekte istenildiği gibi gitmiyor. Nare'nin ayrılışından sonra reyting kaybı yaşadı. Şimdi olan olaylardan dolayı seyirciler bu duruma tepkili. Final yapması bekleniyor.

Sefirin Kızı dizisinde Mavi karakterinin bir kez daha ön planda olacağı bir bölüm izleyeceğiz. Sancar'ın Mavi'nin şaşırtan kararlarına engel olması için büyük çaba sarf edeceği görülüyor. Ancak dizi için kırılma sahnelerinin yaşanması diziyi daha kötü etkileyebilir. Son zamanlarda düşen reytinglere göre dizinin final yapacağı belirlemişti. Bu beklentinin gün geçtikçe artması dizide önemli gelişmelerin yaşanmasına yol açtı.

Mavi Bebeği Aldırabilir

Mavi'nin bebeği aldırmak için girişimde bulunduğu görüldü. Sancar ise buna engel olmak için elinden geleni yapacak. Bebeğinin aldırılmasını istemiyor. Bu yüzden aralarındaki anlaşmazlıkları düzeltmek zorunda. Bunun için henüz geç kalmış olmasa da Sancar'ın ne kadar çaba sarf edeceği de merak konusu

Sefirin Kızı Bitimine Kaç Bölüm Kaldı?

Sefirin Kızı dizisinin sona ermesine yaklaşık 5 bölüm kaldı. Sefirin Kızı izleyicileri yaşanan gelişmeleri heyecanla takip ediyor. Çünkü onlar da biliyor ki dizi yakın zamanda ekranlara veda edecek. O gün gelmeden yaşanan her bir olayı değerinin farkındalar. Mavi ve Sancar arasındaki aşkı kötü sonla bitmemesi onlar için önemli bir detay olacak.