Savaşçı Dizisi Rekor Kırdı! Sosyal Medya Desteğini Arkasına Aldı!

Savaşçı Dizisi Rekor Kırdı! Sosyal Medya Desteğini Arkasına Aldı!

Cumartesi günü Fox TV'de ekrana gelen Savaşçı dizisinin Kardeşlerim'e karşı büyük bir avantaj sağladığı görüldü. Sosyal medya desteği ile öne geçen sevilen dizide neler yaşanıyor? Savaşçı dizisi reyting sonuçları da merak ediliyor.

Savaşçı dizisinin yeni bölümü beklenenden fazla ilgi gördü. Son zamanlarda reyting sıkıntısı çektiği belirtilen dizide sonuçlar yavaş yavaş tersine dönüyor. Sosyal medya desteğini arkasına almayı başaran Savaşçı dizisinde neler oluyor? Yayınlanan raporda ilgi çeken gelişmeler yaşandı. Savaşçı ve Kardeşlerim dizisi arasındaki rekabet her geçen gün artıyor. İşte Fox TV'nin sevilen dizisiyle ilgili hayret ettiren değişim...

Savaşçı Dizisi Paylaşım Rekoru Kırdı!

Fox TV'nin sevilen dizisi Savaşçı, hazırlanan raporda Cumartesi gününde sosyal medyada hakkında en fazla konuşulan dizi oldu. Bu da demek oluyor ki sosyal medya ortamında Savaşçı'ya karşı büyük bir ilgi var. Kardeşlerim dizisi ile ettiği rekabette sosyal medya farkını ortaya koydu. İşte dizilerle ilgili yapılan paylaşımlar...

Kardeşlerim Dizisi Geride Kaldı

Kardeşlerim dizisi için yapılan paylaşım sayısı 49 bini bulurken, Savaşçı dizisinde ise 53 bini geçti. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ise listede 3. sıraya yerleşti. Dizinin son bölümünde ilk 3'e girmesi takdir edildi. 

Savaşçı Dizisi Reytingleri Yükseliyor mu?

İzleyicinin en çok merak ettiği sorulardan biri de Savaşçı dizisi reyting sonuçları oldu. Reytinglerin yükselip yükselmediği araştırılıyor. Ancak şunu söylemeliyiz ki dizi şu an reyting hedefine ulaşamasa dahi yakında ulaşması an meselesi. Yaz aylarında pek çok dizi sezon finali veya final yapacağı için rakipsiz olarak yayın hayatına devam edebilir. Eylül Ekim aylarına kadar izleyici kitlesini ne kadar genişletirse dizi adına o kadar olumlu olacak.

Tamer Karadağlı Vedası Çok Konuşulacak

Savaşçı dizisinde olaylar o kadar hızlı ilerliyor ki dizide oyuncu değişiklikleri dikkat çekiyor. Tamer Karadağlı'nın yakın zamanda ekranlara veda etmesi bekliyor. Netflix projesi için kolları sıvayacak. Kendisini farklı projelerde göreceğiz. Ayrıca dizide yer aldığı süre boyunca adından fazlasıyla söz ettirdi. Ünlü oyuncunun sergilediği performans gerçekten de takdir edilesi.